Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

Αυτό έλειπε... Να μην πήγαινε σε Σιωνιστικό συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσει υποταγή λίγο πριν αναλάβει την εξουσία...!


Στα χνάρια του Σαμαρά οι συριζαίοι: Ο Δραγασάκης σε σιωνιστικό συνέδριο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπόδουλοι και οι δύο στον "Αιώνιο Εχθρό" της ανθρωπότητας, όπως και όλα τα κόμματα του "συνταγματικού - ανθελληνικού τόξου"

Πέρασε ο καιρός που πήγαιναν τρόφιμα στους Παλαιστινίους στη Γάζα!
Οι ξένοι θέλουν να βλέπουν να υπάρχει μία... συνέχεια στην πολιτική της Ελλάδος. Βέβαια, η συνέχεια στην εξωτερική πολιτική είναι θεμιτή, αφού όπως είχε πει και ο Ντισραέλι, πρωθυπουργός της Βρετανίας, η χώρα «δεν έχει μόνιμους συμμάχους, αλλά μόνιμα συμφέροντα». Όμως η... συνέχεια στην οποία αποβλέπουν οι ξένοι για την Ελλάδα δεν είναι αυτή. Είναι η συνέχεια της δουλοπρέπειας στον ξένο παράγοντα.
Ως γνωστόν, ο Σαμαράς υπήρξε στα χρόνια της διακυβέρνησής του ο........
σφουγγοκωλάριος του αμερικανοσιωνιστικού λόμπι, το οποίο τον διέταξε να καταλύσει το πολίτευμα, προκειμένου να στήσει την παράγκα του Μπάμπη και να αρχίσει τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις διώξεις εναντίον του Ελληνικού Λαού, με την φορομπηχτική πολιτική των μνημονίων. Αυτή τη συνέχεια της δουλοπρέπειας και της γονυκλισίας την εξασφαλίζουν τώρα, που ξόφλησε ο Σαμαράς, οι συριζαίοι.
Πέρα από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις Σταθάκη και Μήλιου στο Σίτυ του Λονδίνου με μεγαλοκαπιταλιστές, τραπεζίτες και εφοπλιστές, τώρα ο Δραγασάκης πήγε σε σιωνιστικό συνέδριο του Ινστιτούτου Levy. Δεν ήταν η πρώτη φορά, μάλιστα, αφού τα ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον εβραϊκό παράγοντα είχαν γίνει μήνες πριν όταν τους περιγελούσε η εφημερίδα «Δημοκρατία», γράφοντας:
«Ως παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου για την υποψηφιότητα Καρυπίδη. Μπα; Τι μας λέτε; Όταν το ίδιο το συμβούλιο εξέδιδε τη μια πίσω από την άλλη τις ανακοινώσεις για την Χρυσή Αυγή δεν είδα καμία Κουμουνδούρου να εκδίδει ανακοίνωση 500 λέξεων για να τη χαρακτηρίσει «ωμή επέμβαση στα εσωτερικά μας». Τώρα που την πάτησαν σαν ερασιτέχνες τους έπιασε ο πόνος; Και όταν ο πρόεδρος Αλέξης προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στο εβραϊκό λόμπυ, διοργανώνοντας συνέδρια για την οικονομία μαζί με το Ινστιτούτο Λεβί στο Μέγαρο Μουσικής, δεν ξέρει ότι όταν ανοίγει τεφτέρια με την εβραϊκή κοινότητα και το Ισραήλ, αυτό συνεπάγεται αυτομάτως και υποχρεώσεις; Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτη κλαψουρίσματα και διαμαρτυρίες και αυτό δεν  παραπέμπει σε κόμμα που θέλει να γίνει μεγάλο»
Να δείτε που στο τέλος θα δούμε και τον Τσίπρα να φορά το κιπά και να μας μιλά για την «ανάγκη να βάλουμε πλάτη για να βγει η χώρα από τα μνημόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών