Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

συριζα_προγραμμα
Άρθρο του Γιώργου Φράγκου στην Εθνική εφημερίδα «Εμπρός«

Αδύνατον η χώρα μας με ανύπαρκτη βιομηχανία, με δηλωμένη ανεργία της τάξεως του 27% και με περίπου το 1/3 του πληθυσμού της βυθισμένο στην φτώχεια, να μπορέσει να ενσωματώσει και κυρίως να εξασφαλίσει εργασιακά τα εκατομμύρια των Ασιατών και Αφρικανών που θα «βαφτισθούν» Έλληνες.
 Για την απόκτηση της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη, δεν θα απαιτείται η καλή χρήση της Ελληνικής γλώσσας, η γνώση του Ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας, ούτε η ύπαρξη εισοδήματος που θα διασφαλίζει την βιωσιμότητα αυτών και των πολυμελών τους οικογενειών.
  • Αυτόματη χορήγηση της ιθαγένειας σε......... παιδιά λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν εδώ και εκτιμούνται σε περίπου 250.000.
  • Σε όσους ζητήσουν «ειδική προστασία», ισχυριζόμενοι ότι είναι «πρόσφυγες πολέμου», όχι μόνο θα δίδεται άσυλο, αλλά θα αποκτούν σε χρόνο – εξπρές Ελληνικό διαβατήριο.

Οι χώρες-μέλη της Ε.Ε. θα απαγορεύσουν την ελεύθερη διακίνηση Ελλήνων πολιτών στις χώρες τους, όπως ήδη κάνουν κατά καιρούς με τους υπηκόους της Ρουμανίας και των Βαλτικών κρατών.
 Ληξιαρχική πράξη θανάτου του Ελληνικού Έθνους, συνιστά το μεταναστευτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει εκπονήσει ο ανθέλληνας συνδαιτυμόνας των «γκρίζων λύκων» της Άγκυρας, αναπληρωτής καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος.
Πρόκειται για τον άνθρωπο – κορωνίδα της προσπάθειας των νεοταξικών κύκλων να μετατρέψουν την χώρα μας σε πολυφυλετικό – πολυθρησκευτικό χυλό στα πλαίσια του διαμελισμού του Εθνικού μας κορμού που απεργάζονται διεθνή σκοτεινά κέντρα.
Ακριβώς τα συμφέροντα αυτά, με έκδηλο φανατισμό, εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος πρώην ομοτράπεζος του Γιώργου (Τζέφρι) Παπανδρέου που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην Κωνσταντινούπολη ως επιστημονικός σύμβουλος, σε συνέδριο – παρωδία που διοργάνωσαν οι νεοθωμανοί του Ερντογάν «για τις γενοκτονικές δραστηριότητες των Ελλήνων κατά των Τούρκων και των Τσάμηδων».
Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι το ίδιο πρόσωπο που συνέγραψε το εθνοκτόνο νομοσχέδιο – έκτρωμα Ραγκούση, που χορηγούσε την Ελληνική ιθαγένεια (προσέξτε όχι υπηκοότητα) σε όποιον τριτοκοσμικό εισέβαλλε σε Ελληνικό έδαφος, με διαδικασίες α λα καρτ.
Ο ίδιος, τέσσερα χρόνια μετά, επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος, προφανώς γιατί δεν ολοκλήρωσε το έργο του, διαμορφώνοντας τις θέσεις της Κουμουνδούρου για ελληνοποίηση των μυριάδων λαθρομεταναστών με την υποβολή μιας απλής αίτησης.
Σύμφωνα με το πόνημα αυτό, που αποτελεί πιστή αντιγραφή των νοσηρών απόψεων για την μετάλλαξη της Ελλάδας σε πολυεθνοτικό κρατικό μόρφωμα της χρηματοδοτούμενης από τον παγκόσμιο αρχιτοκογλύφο Τζορτζ Σόρος, «Ελληνικής (;) Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η διαδικασία «ελληνοποίησης» των εποίκων θα αρχίσει με την καταγραφή τους.
Με μια δήλωσή τους θα ζητούν την πολιτογράφησή τους, επικαλούμενοι ανθρωπιστικούς λόγους, τονίζοντας ότι διώκονται για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους.
Έτσι, όχι μόνο δεν θα απελαύνονται ή θα παραμένουν σε κέντρα «φιλοξενίας» αλλοδαπών, αλλά θα τρέχουν οι ημερομηνίες για να γίνουν «πατριωτιάκια» μας.
Στην συγκεκριμένη μεταβατική περίοδο που δεν θα υπερβαίνει τα τρία έως πέντε χρόνια, θα τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν ανενόχλητοι εντός της Ελληνικής Επικράτειας, να εργάζονται αφού η άδεια διαμονής που θα τους δίδεται, θα χρησιμοποιείται προς πάσα χρήση.
Για την απόκτηση της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη, δεν θα απαιτείται ούτε καν η καλή χρήση της Ελληνικής γλώσσας, η γνώση του Ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας, ακόμη και η ύπαρξη εισοδήματος που θα διασφαλίζει την βιωσιμότητα αυτών και των πολυμελών τους οικογενειών.
Παράλληλα, θα αποκτούν το δικαίωμα στο πλαίσιο της «οικογενειακής επανένωσης», να μετακαλούν από την χώρα τους όψιμους συγγενείς τους, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου επίσης θα ελληνοποιούνται.
Σε πρώτη φάση, πάντως, θα υλοποιηθεί το όνειρο του Χριστόπουλου που είναι η *αυτόματη χορήγηση της ιθαγένειας σε παιδιά λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν εδώ και εκτιμούνται σε περίπου 250.000.
Ακόμη και η βασική προϋπόθεση που υπάρχει στον νόμο Ραγκούση, ο οποίος κρίθηκε αντισυνταγματικός από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά δεν εφαρμόζεται από την μειοδοτική κυβέρνηση των μιζαδόρων Βενιζέλου – Σαμαρά, να έχουν παρακολουθήσει τα παιδιά των επήλυδων (ξένων) τουλάχιστον έξι τάξεις Ελληνικού σχολείου, θα απαλειφθεί.
Και βέβαια κανείς δεν θα εμποδίσει (ούτε τα δικαστήρια) τους γονείς τους να πάρουν, ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής τους, την Ελληνική ιθαγένεια.
Προκειμένου δε να διευκολυνθούν οι εμπνευστές του εθνοπροδοτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, θα προβάλλουν το γεγονός ότι «έχουν αναπτύξει ισχυρούς βιοτικούς δεσμούς με την Ελληνική κοινωνία», αναφερόμενοι φυσικά στο ότι είναι συγγενείς… Ελλήνων πολιτών.
Όλ’ αυτά κάνουν τους Τούρκους δουλέμπορους, αλλά και τους όπου γης τζιχαντιστές να τρίβουν τα χέρια τους.

Κερκόπορτα
Γιατί τους μεν πρώτους περιμένουν «χρυσές δουλειές» με την προώθηση στην χώρα μας στρατιών τριτοκοσμικών με την καταβολή βέβαια ενός γενναίου «μπαξίσι» για την μεταφορά τους.
Το έργο τους, μάλιστα, θα περιορισθεί μόνο στην διακίνηση, αφού ο καθηγητής του Παντείου, που έφτασε μέχρι του σημείου να χαρακτηρίσει «ακροδεξιά τσιγγάνα» την παραλίγο υποψήφια ευρωβουλευτή του κόμματός του, Σουλεϊμάν Σαμπιχά, γιατί αυτή κατήγγειλε ότι «οι μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής προσπαθούν να μας επιβάλουν εκτός από την γλώσσα τους και την ταυτότητά τους», τάσσεται υπέρ των «ανοιχτών συνόρων».
Σε απλά Ελληνικά, η πολιτική που ασπάζεται και τώρα ήρθε η ώρα, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, να υλοποιήσει είναι να σταματήσει κάθε προσπάθεια αποτροπής εισόδου αλλογενών σε Ελληνικό έδαφος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις προτάσεις που έχει υποβάλει στον Αλέξη Τσίπρα και θ’ αποτελέσει το πρόπλασμα του μεταναστευτικού νόμου της Κουμουνδούρου, εάν κι όταν έρθει η Αριστερά στην εξουσία, πουθενά δεν υπάρχει ο όρος «λαθρομετανάστευση», ενώ [οι απελάσεις ακόμη και για εθνικούς λόγους, χαρακτηρίζονται παράνομες].
Στο ίδιο σχέδιο αναφέρεται ότι όσοι ζητήσουν «ειδική προστασία», ισχυριζόμενοι (ψευδώς) ότι είναι «πρόσφυγες πολέμου», όχι μόνο θα τους δίδεται άσυλο, αλλά θα εξετάζεται, αν φυσικά το θέλουν και οι ίδιοι, να αποκτήσουν σε χρόνο – εξπρές Ελληνικό διαβατήριο.
Ως επιχείρημα θα παρουσιαστεί ότι με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί ότι δεν θα διωχθούν για την διαφορετικότητά τους (περιλαμβάνονται και όσοι δηλώσουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι) και της αντίστασής τους στο καθεστώς της χώρας καταγωγής τους.
Έτσι, θα δημιουργηθούν αρχικά εντός της Ελλάδας και αργότερα στην Ευρώπη μειονοτικές πληθυσμιακές ομάδες ακραίων ισλαμιστών καθώς στο σύνολό τους, οι μουσουλμάνοι που έρχονται στην χώρα μας είναι σαλαφιστές και ζουν με τους νόμους της Σαρίας.

Μπλόκο στους Έλληνες πολίτες
Η προοπτική αυτή αποτελεί έναν από τους λόγους ανησυχίας των πρεσβειών των δυτικών χωρών που εδρεύουν στην Αθήνα, που κατά τα άλλα καλοβλέπουν την ανάληψη από τον Τσίπρα, εκλεκτού του ΣΕΒ, της Γιάννας Αγγελοπούλου και του ντόπιου οικονομικού – πολιτικού κατεστημένου, του τιμονιού της νέας κυβέρνησης, που θα σχηματισθεί αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές.
Βέβαια όλ’ αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους εδώ τοποτηρητές όλων όσων επιθυμούν την «βοσνιοποίησή» μας, με την δημιουργία «φυλετικών» και θρησκευτικών φέουδων.
Απλώς, φοβούνται ότι η βιομηχανία ελληνοποιήσεων που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως προκαλέσει προβλήματα και στα κράτη τους όπου ήδη ζουν πολυάριθμοι μουσουλμάνοι (βλέπε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, κ.λπ.) οι οποίοι δεν έχουν ενταχθεί, το αντίθετο μάλλον, στις τοπικές κοινωνίες.
Κι αυτό γιατί θεωρούν αδύνατον η χώρα μας με ανύπαρκτη βιομηχανία, με δηλωμένη επίσης ανεργία της τάξεως του 27% και με περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού της βυθισμένο στην φτώχεια, να μπορέσει να ενσωματώσει, και κυρίως να εξασφαλίσει εργασιακά, τα εκατομμύρια των Ασιατών και Αφρικανών που θα «βαφτισθούν» Έλληνες.
Έτσι, όπως πιστεύουν, οι τελευταίοι θα αναζητήσουν μόνιμη διαμονή και εργασία στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτείνοντας τις ανισότητες που ήδη υπάρχουν σ’ αυτές.
Προκειμένου να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη, εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την λήψη μέτρων που θα απαγορεύουν την ελεύθερη διακίνηση Ελλήνων πολιτών στις χώρες τους, όπως ήδη έχουν κάνει κατά καιρούς με τους υπηκόους της Ρουμανίας και των Βαλτικών κρατών.
Η ντε φάκτο απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας (από την σύνθεση του ιθύς, που σημαίνει κατ’ ευθείαν και το γένος) που περιγράφεται από τον εθνομηδενιστή Χριστόπουλο, στο «κουρελόχαρτο» που βρίσκεται στο συρτάρι του Τσίπρα, από τους αλλοδαπούς, θα προκαλέσει την εκρίζωση των ιδιαίτερων πολιτισμικών συστατικών στοιχείων του λαού μας. Σε απλά Ελληνικά, γλώσσα, ιστορία, θρησκεία, παράδοση, οικογένεια, όσα αποτελούν τον συνεκτικό ιστό της κοινωνίας μας θα αλλοιωθούν.
Πρόκειται για μια προσπάθεια βιολογικής εθνοκάθαρσης (με δεδομένο ότι οι γηγενείς πάσχουν από υπογεννητικότητα, ενώ οι λαθραίοι γεννοβολούν ως κουνέλια), που σε περίπου δύο δεκαετίες θα έχει αλλοιώσει πλήρως την εθνική μας ταυτότητα.
Αυτό που δεν κατάφεραν τετρακόσια χρόνια τουρκοκρατίας οι βίαιοι εξισλαμισμοί και οι διωγμοί 2 εκατ. Ελλήνων από τα πάτρια εδάφη της Μικράς Ασίας και τον Πόντο, θα το επιτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοθετικό του τερατούργημα.
Ο «καθηγητής» στην σχολή των υπηρεσιών της πολυπολιτισμικής εθνοκάθαρσης, συγγραφέας του μεταναστευτικού προγράμματος του κόμματος της Αριστεράς, προωθεί ως άλλος γραικύλος την εθνοδιαλυτική του πολιτική, επιδιώκοντας να εξαφανίσει κάθε τι Ελληνικό.

Δρα ατιμώρητος ο Χριστόπουλος
«Παλιά μου τέχνη κόσκινο», που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, αφού το 2004 ως πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, καθύβρισε την Ελληνική Δικαιοσύνη και έμεινε φυσικά ατιμώρητος.
Το (παρα)δικαστικό αξίωμα που θεωρεί (βλέπε Βουρλιώτης) περίεργες και αξιόποινες τις αντιρρήσεις για μετονομασία της κεντρικής οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ «ποίησε την νήσσα» σε κατάπτυστη ανακοίνωση της συγκεκριμένης οργάνωσης με αφορμή απόρριψη, από το Δικαστήριο Φλώρινας, αιτήματος για δημιουργία «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού».
Αντί να τον καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τις βαρύτατες κατηγορίες της απόπειρας τεχνητής «μακεδονικής» μειονότητας με υπόθαλψη της σχετικής πρωτοβουλίας ανθελληνικών κύκλων που κατοικοεδρεύουν στα Σκόπια, όχι μόνο δεν του απήγγειλε καμία κατηγορία, αλλά τον άφησε να συνεχίσει την αντεθνική του δράση.
Δεν συγκινήθηκε καν ούτε η («θεούσα» κατά τ’ άλλα πρόεδρος του Αρείου Πάγου), Ευτέρπη Κουτζαμάνη, όταν το 2009 προκάλεσε σάλο στην εκπαιδευτική κοινότητα, βάζοντας ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του «Τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια», με τον Χριστό να εμφανίζεται και ως χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Κανείς, πλην ελάχιστων φοιτητών, δεν διαμαρτυρήθηκε, η επίσημη Ελληνική Εκκλησία σφύριξε αδιάφορα (ήδη είχε εκλεγεί ο «κολλητός» του Καμίνη και συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου, Ιερώνυμος), ενώ η… αδέκαστη Δικαιοσύνη απέφυγε να θίξει, κατά το πώς συνηθίζει, το θέμα.
Προφανώς γιατί δεν υπήρξε «τηλεφώνημα»… άνωθεν, δηλαδή είτε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, είτε από το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές.
Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να επιδοτούνται (μέσω ΜΚΟ) και να στηρίζονται πολιτικά οι αριστεροί εθνομηδενιστές που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα χώρο υπό πολυεθνική κατοχή.
Άξιος, επομένως, ο μισθός αυτών που ρίχνουν τις τελευταίες πινελιές, στο σχέδιο διάσπασης της εθνικής μας συνοχής, συμμετέχοντας όπως έκανε ο κατ’ εξοχήν κύριος εμπνευστής του σε συνέδριο με θέμα: «100 χρόνια από τους Βαλκανικούς Πολέμους. Αφομοίωση – Εξορία – Γενοκτονία. Κωνσταντινούπολη 5-7 Νοεμβρίου 2014».
Μερικές από τις ομιλίες σ’ αυτό αφορούσαν:
- Αχμέτ Μέτε (ψευτομουφτής Ξάνθης – Πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής «τουρκικής» μειονότητος Δυτ. Θράκης). «Πιέσεις και αφομοίωση που εφαρμόζεται στους Τούρκους στην Δυτική Θράκη».
- Δρ. Χασάν Ντεμιρχάν, βοηθός Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Κιρκλαρελί: «Ένα παράδειγμα των υπό προστασία σφαγών Τούρκων που έγιναν στην Ελληνική εξέγερση.
- Δρ. Έντελα Μούτσου, Τίρανα – Αλβανία. «Ένα παράδειγμα των Ελλήνων πολιτικών αφομοίωσης και γενοκτονίας: Αλβανοί της Τσαμουριάς».
Και το καλύτερο είναι για το τέλος. Δρ. Αλή Φουάτ Ορέντζ, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης: «Σφαγή και εξορία στον Μοριά 1821 – 1844».
Όπως καταλαβαίνετε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων «βαφτίσθηκε» ολοκαύτωμα και διωγμός των Τούρκων δυναστών.
Σε περίοπτη θέση στο επιστημονικό συμβούλιο του συνεδρίου αναφέρεται και ο Χριστόπουλος.
Τι χρεία άλλων μαρτύρων έχουμε για το τι μας περιμένει αν ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα πρόθυμα δεκανίκια ΝΔ ή ΑΝΕΛ αναλάβει την εξουσία;
Φύλακες γρηγορείτε!

1 σχόλιο:

  1. Αυτό θα το δουν και τα τελευταία γερόντια και τότε έρχεται η κοινωνική έκρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών