Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

O ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. και η Χρυσή Αυγή καταγράφουν άλλη μια σπουδαία νίκη σε συνδικαλιστικές εκλογές!!


Σημαντική νίκη του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Ταξί Αττικής (ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α), η συνδικαλιστική παράταξη με την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής, κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια από την ίδρυσή του, να κερδίσει μια έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του υψηλότερου συνδικαλιστικού οργάνου του επαγγέλματος που εκπροσωπούν.

Η  Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας και αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι σε πείσμα όλων που θεωρούσαν το ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α ως μία φωτοβολίδα και ως μια συγκυριακή παράταξη χωρίς συνέχεια, εμείς με τις εκλογές της 16/11/2014 αποδείξαμε ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, χωρίς καμία συμμαχία ή συνεργασία κάτω από το τραπέζι, ότι όχι μόνο ........
ευκαιριακή παράταξη δεν αποτελούμε, αλλά έχουμε και μια δυναμική  αυξάνοντας τους ομόσπονδούς μας από 28 σε 31 ψήφους διεισδύοντας έτσι και σε σωματεία σε όλη την Ελλάδα.
Από τις 16/11/2014 και μετά, οι συνάδελφοι ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά θα έχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μια Εθνικιστική φωνή που θα στηρίζει τον Έλληνα ιδιοκτήτη ταξί και αγοραίου.
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.
Τηλέφωνο Γραμματείας: 697 19 34753 & 694 63 22 268
Ιστοσελίδα: La-s-i-t-a.blogspot.gr
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: lasita.sata@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών