Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

Μέχρι και ο Λαζόπουλος το ομολογεί: "Ο μόνος λόγος που η Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή είναι για να πάρει τις ψήφους της η ΝΔ και ο Σαμαράς" - ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη διάσταση που έχει πάρει το θέμα των off shore εταιρειών του Καρατζφέρη και των "μαύρων χρημάτων" που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους, με σαφή υπόνοια και ενδείξεις ότι προέρχονται από "μίζες" από τα εξοπλιστικά συστήματα, έχει ως αποτέλεσμα να ακούγονται αλήθειες σχετικά με το γεγονός της φυλάκισης του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ο "ψυχάκιας" του Μαξίμου λοιπόν, που έχει τρέλα με την εξουσία το έχει βάλει σκοπό του να μείνει στην καρέκλα του Πρωθυπουργού με κάθε κόστος και τρόπο! Έτσι "δίνει στεγνά" όλα τα "δεξιά αναχώματα" μήπως και υφαρπάξει λίγες ψήφους και να συνεχίσει να έχει ελπίδες για να μη διασυρθεί στις επερχόμενες εκλογές.

Αυτό λοιπόν κατάλαβε και ο γελωτοποιός του ALPHA, Λάκης Λαζόπουλος, και στην εκπομπή του παραδέχθηκε το αυτονόητο.
"Ο Σαμαράς έχει βαλθεί να διαλύσει κάθε... δεξιό. Από τον Καρατζαφέρη μέχρι του Αν.Ελ. για να παραμείνει στην εξουσία και να πάρει τις ψήφους τους. Το ίδιο έκανε και με τη Χρυσή Αυγή που τους έκλεισε στη φυλακή."

Δείτε το βίντεο...



Όλοι, ανεξαιρέτως πολιτικής ταυτότητας, αποδέχονται ότι η πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής είχε μόνο ένα στόχο. Να της πάρουν τις ψήφους της. Τελικώς αυτό που κατάφερε η τρέλα του Σαμαρά είναι να εξαϋλωθούν όλα κόμματα "βαλβίδες ασφαλείας" των πατριωτών και να συρρικνωθεί η ΝΔ, γιγαντώνοντας παράλληλα το εθνικιστικό Κίνημα που οδηγείται εκ του ασφαλούς στη Μεγάλη πορεία του προς τη Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών