Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

«Ανεξάρτητη» δημοσιογραφία: Κατά παραγγελία άρθρα για την στήριξη της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά


«Ανεξάρτητη» δημοσιογραφία: Κατά παραγγελία άρθρα για την στήριξη της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά

Η δυσωδία του μεταπολιτευτικού βόθρου που αναδύεται από τα σχετικά δικαστικά έγγραφα είναι ενδεικτική της τακτικής που ακολουθεί το καθεστώς στην προσπάθειά του για επιβίωση. Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες σελίδες της εν λόγω δικογραφίας δεν έχουν γίνει «φέιγ βολάν» στα κανάλια της διαπλοκής ξεκαθαρίζει με τον πιο ωμό τρόπο την ποιότητα της δημοσιογραφίας που έχουμε στην Ελλάδα.
Στα έγγραφα που αναδημοσιεύουμε παρακάτω από το makeleio.gr, εμφανίζονται συνομιλίες Έλληνα επιχειρηματία με γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο και εκδότη εφημερίδας. Στις εν λόγω συνομιλίες ο......
επιχειρηματίας εντέλει τον δημοσιογράφο να γράψει άρθρο, προκειμένου να γυρίσει η Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία. Ο μεγαλοδημοσιογράφος εκτελεί με προθυμία τις διαταγές και όταν επέρχεται η συμφωνία έναντι τουλάχιστον τεσσάρων βουλευτικών εδρών, το μήνυμα μεταδίδεται στα κινητά τηλέφωνα ως «The Deal is done!», «η δουλειά έκλεισε».
Βεβαίως από την δικογραφία, που δεν αφορά αυτά τα ζητήματα, αλλά τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο, απουσιάζουν οι αντίστοιχες συνομιλίες στις οποίες ο Σαμαράς προφανώς παρακαλά τον επιχειρηματία για να διαμεσολαβήσει, προκειμένου να πάψει η Ντόρα να του κόβει ψηφαλάκια με την ΔΗ.ΣΥ. που είχε εκείνη την εποχή. Οι συνομιλίες αυτές, οι οποίες είναι πολλές όπως λέει ο επιχειρηματίας, σε άλλη συνομιλία, μυστηριωδώς απουσιάζουν!
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αρχικώς ο επιχειρηματίας παραγγέλνει άρθρο για να «στριμώξει» την Ντόρα και στην ίδια συνομιλία ο δημοσιογράφος με υπέρμετρο ζήλο δηλώνει ότι θα την πάρει και τηλέφωνο να την προειδοποιήσει (!), ότι αν δεν πράξει τα δέοντα «θα τον βρει απέναντί της».
Το γεγονός ότι κανένα από τα αργυρώνητα ΜΜΕ δεν έχουν αναφερθεί στις ανατριχιαστικές συνομιλίες που αποδεικνύουν την επίδραση των επιχειρηματικών συμφερόντων στην πολιτική, αναδεικνύει μία ακόμα βρώμικη και δυσώδη πλευρά της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά. Φανταστείτε να υπήρχε μία ανάλογη συνομιλία περί την Χρυσή Αυγή, πόσα πρωτοσέλιδα θα είχαν δαπανηθεί, προκειμένου να αναδειχτεί το ζήτημα. Φανταστείτε τους τίτλους των εφημερίδων της πλουτοκρατίας, οι οποίες θα μέμφονταν άλλους πλουτοκράτες για επαφές με τους «νεοναζί».



1 σχόλιο:

  1. οταν θα ερθει η ωρα ολα αυτα τα αποβρασματα πρεπει να τα αποκεφαλισουμε ,οπως κανουν οι τζιχανιστες , κανενα ελεος απ' αυτους πρεπει να αρχισουμε.Εγω προσωπικα ετσι θα κανω ,ζω για αυτη την στιγμη ,και προετοιμαζομαι καταλληλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών