Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

Το παραδέχονται όλοι: Βαίνουμε ολοταχώς για εκλογές!

Ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και στην Συγγρού κρυφό καμάρι! Όπως παραδέχονται πια όλοι ανοιχτά είμαστε σε προεκλογική περίοδο, καθώς τα κομματικά επιτελεία - με πρώτο αυτό της πιάτσας Συγγρού- ετοιμάζεται για εκλογές, για να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα εκμηδενισμένα ποσοστά της ψοφοδεξιάς.

Ο μαρτυριάρης "Βηματοδότης" άδειασε σήμερα τον Σαμαρά και τα παραμύθια για τους 180 και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Λέει ότι στην πιο αισιόδοξη και απίθανη περίπτωση όπως διαρρέουν στα πηγαδάκια της Βουλής το κοντέρ φτάνει μέχρι το 172, άρα... εκλογές! Κι όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια, γιατί στην πραγματικότητα όπως γράφει χαρακτηριστικά και μπορούμε και εμείς να το επιβεβαιώσουμε: "Εκείνο που ξέρω είναι ότι σχεδόν όλα τα βουλευτικά γραφεία (Αττικής και Περιφέρειας) παραμένουν τελευταίως ανοιχτά ως αργά το βράδυ και ήδη βγήκαν...
από τα ντουλάπια οι εκλογικοί κατάλογοι με τα στοιχεία των ψηφοφόρων τους. Για καλό και για κακό, δικαιολογούνται...".

Μάλιστα τονίζει και τις καραμπόλες στα ψηφοδέλτια της ψοφοδεξιάς: "Και για του λόγου το αληθές, πολλοί «γαλάζιοι» αρχίζουν και κινούνται για τις βουλευτικές εκλογές. Δεν είναι τυχαίο, νομίζω, ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης θα είναι κανονικά υποψήφιος στη Β' Αθηνών και ουδέποτε, μου λένε, τέθηκε θέμα αν επιλέξει το ασφαλές (;) καταφύγιο του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Στη Β' Αθηνών μετακομίζουν και ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Ν. Δένδιας, καθώς και ο Ι. Μιχελάκης. Στην Α' Αθηνών επιστρέφει η Ντόρα Μπακογιάννη από όπου φεύγει ο Νότης Μηταράκης για τη Χίο. Ο μόνος σταθερός στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, αλλά σε ποια θέση;".

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και την γνώση που έχουν τα κομματικά επιτελεία των πραγματικών δημοσκοπήσεων και όχι των χαλκευμένων που δίνει στην δημοσιότητα ο Σταμάτης. Σε αυτές έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σαφές προβάδισμα του Σύριζα, την ολοένα κατάρρευση της ψοφοδεξιάς και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην τρίτη θέση με διψήφια ποσοστά και αυξητικές τάσεις. Ο μόνος που προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε κόστος τη μη διεξαγωγή εθνικών εκλογών είναι ο καταρρέων Σαμαράς, ο οποίος θέλει να παραμείνει για λίγους μήνες ακόμα μαριονέτα - πρωθυπουργός!

Η διενέργεια εκλογών λοιπόν το συντομότερο είναι επιβεβλημένη για να διατηρήσει το "αντισυνταγματικό τόξο" τις όποιες δυνάμεις έχει, ώστε να συνεχίσει το ξεπούλημα και τις προδοσίες.

Απέναντί τους θα βρουν μια ισχυρή Χρυσή Αυγή, η οποία με την νωπή λαϊκή εντολή θα συνεχίσει τον αδιάλλακτο Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών