Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ ΕΨΗΣΑΝ ΚΙ ΕΦΑΓΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ

friki


 Πολυπολιτισμικά δρώμενα στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: εξοργισμένοι κάτοικοι μιας περιοχής στην πόλη Μπένι του βορειοανατολικού Κονγκό, λιθοβόλησαν έναν νεαρό και κατόπιν τον έψησαν και τον… έφαγαν, σε αντίποινα για τις επιθέσεις που εξαπολύουν το τελευταίο διάστημα αντάρτες από την Ουγκάντα.
Το κανιβαλικό επεισόδιο σημειώθηκε μετά τις.....
νυχτερινές επιδρομές που έχουν αναφερθεί στην περιοχή τον τελευταίο μήνα, για τις οποίες θεωρείται υπεύθυνη η ισλαμιστική οργάνωση ADF-NALU. Εκτιμάται ότι οι ισλαμιστές έχουν σφαγιάσει περισσότερους από 100 ανθρώπους, με τσεκούρια και μαχαίρια.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα επέβαινε σε ένα λεωφορείο και προκάλεσε τις υποψίες των υπόλοιπων επιβατών, όταν διαπίστωσαν ότι δεν μιλούσε την τοπική γλώσσα και ότι ήταν οπλισμένος με ένα μεγάλο μαχαίρι. Θεώρησαν, λοιπόν, ότι πρόκειται για πράκτορα των ανταρτών της Ουγκάντα και τη συνέχεια την ξέρετε…
(ΥΓ) 1: Να φροντίσουμε ώστε οι κανίβαλοι του Κονγκό να ‘ρθουνε στο Ελλάντα, για να μας διδάξουν… πολυπολιτισμό. Ας θεωρήσουν το πρόβλημα του φαγητού λυμένο, καθώς έχουμε να καταγγείλουμε κάποιους… πράκτορες των ανταρτών της Ουγκάντας, που κατοικοεδρεύουν κατά… Εξάρχεια μεριά και είναι σεσημασμένοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Βέβαια, αυτοί… δεν τρώγονται με τίποτα, αλλά είμαστε σίγουροι πως οι… φίλοι μας οι κανίβαλοι, θα βρούνε τρόπο. Εν τέλει, αν δεν τους αρέσουν… ψητοί, μπορούν και να τους… βράσουν.
(ΥΓ) 2: Τα… καζάνια είναι προσφορά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών