Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

psifodeltio-x.a.__article__article

 Ένα αδιάκοπο θέατρο σκιών παίζεται τις τελευταίες ημέρες στην Πατρίδα μας με αφορμή το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Από την παρέμβαση της «ανεξάρτητης» δικαστικής εξουσίας, αναφορικά με τις καταγγελίες βουλευτών της Αριστεράς σχετικά με παράνομες δοσοληψίες προκειμένου να συγκεντρώσει η κυβέρνηση τον αριθμό των αναγκαίων 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου (παρέμβαση-φιάσκο η οποία δεν κατέληξε πουθενά), φτάσαμε στις διαδοχικές συναντήσεις Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς, συναντήσεις με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα προβλήματα.
Ενώ τα κανάλια και οι φυλλάδες των νταβατζήδων της......
επιλεκτικής ενημέρωσης προβάλλουν στον Ελληνικό Λαό με δραματικό μάλιστα ύφος τις ανούσιες και ανώφελες συναντήσεις της ηγεσίας του αντισυνταγματικού τόξου με τον Κάρολο Παπούλια, οι Τούρκοι έχουν ανεμπόδιστα μετατρέψει το Αιγαίο σε τουρκική λίμνη και παράλληλα απειλούν ανοιχτά και ξεκάθαρα τον Κυπριακό Ελληνισμό. Την ίδια ώρα οι διεθνείς δανειστές χλευάζουν την Χούντα Σαμαρά και τα ψέματα που αυτή μεταχειρίζεται στο εσωτερικό της χώρας, απορρίπτοντας τις κίβδηλες υποσχέσεις του τελειωμένου πολιτικά πρωθυπουργού για έξοδο από το μνημόνιο και την είσοδο στην μεταμνημονιακή εποχή.
Με το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού Λαού να δοκιμάζεται σκληρά από τα μνημονιακά μέτρα, με εκατομμύρια ανέργους, με χιλιάδες συμπατριώτες να έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους και ακόμη περισσότερους να σβήνουν εξαιτίας της διάλυσης των κοινωνικών δομών του Κράτους, με την δημόσια περιουσία να ξεπουλιέται και κυρίως, με τους μισούς βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας να βρίσκονται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι ύστερα από την καταφανή κατάλυση του Πολιτεύματος από μια χυδαία, αντεθνική Χούντα, υπάρχουν πλήθος σοβαρότατων λόγων προκειμένου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή να απαιτεί την άμεση προσφυγή στις κάλπες ώστε να δοθεί στον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό η δυνατότητα συμμετοχής επί κρίσιμων εθνικών αποφάσεων.
Οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και οι δημοσιογραφικοί τους λακέδες, εξαπατούν το Λαό μας κάνοντας λόγο για «συναίνεση» και «εθνική συνεννόηση». Ψεύδονται ασύστολα και η πορεία τόσο της οικονομίας όσο και των εθνικών μας θεμάτων αποδεικνύουν το μέγεθος των ψευδών τους. Στα κροκοδείλια δάκρυα για συναίνεση, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντά: Καμία συναίνεση με τους Εχθρούς του Ελληνικού Λαού!
Στις σειρήνες της υποταγής, που καλούν σε «εθνική συνεννόηση», το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντά: Καμία εθνική συνεννόηση με τους πολιτικούς παράγοντες της υποταγής στους ξένους!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στο άθλιο πανηγύρι αποπροσανατολισμού που έχει στήσει το αντισυνταγματικό τόξο αφενός για να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών του επί των τετελεσμένων εθνικών του εγκλημάτων και αφετέρου για να συντηρηθεί στην εξουσία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων.
Το αντισυνταγματικό τόξο βλάπτει ΣΟΒΑΡΑ την Πατρίδα και το Λαό μας – Εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών