Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

Π. Ηλιόπουλος: Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο, γκρέμισε τον τοίχο!


Π. Ηλιόπουλος: Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο, γκρέμισε τον τοίχο!

Είναι γεγονός ότι το Κίνημά μας βρίσκεται εδώ και 13 μήνες με την πλάτη στον τοίχο. Ένα τοίχο που έχει δημιουργήσει το βρομερό σύστημα εξουσίας, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που διαθέτει, ανήθικο και αθέμιτο. Δολοφονίες, φυλακίσεις βουλευτών και άλλων αθώων πολιτών, χιλιάδες ώρες από στημένες τηλεδίκες (χωρίς, βέβαια, τον δικό μας αντίλογο), παράνομες έρευνες στα σπίτια μας, διαρροές του υλικού της αστεία στημένης (από γελοίους παραδικαστικούς) δικογραφίας τους στα ΜΜΕ, τρομοκράτηση όσων δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στο Κίνημά μας και πολλές άλλες νομικές και συνταγματικές εκτροπές, από ένα σύστημα που.....
είδε στα μάτια των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής τον απόλυτο κίνδυνο αφού κατάλαβε ότι το κλεπτοκρατικό καθεστώς που έχτιζε εις βάρος του Ελληνικού λαού τόσα χρόνια ήταν έτοιμο να καταρρεύσει. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα θλιβερά και άθλια πιόνια του σε Δικαιοσύνη, Αστυνομία, ΜΜΕ και όπου αλλού του ήταν χρήσιμα, ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΗΔΗ 600.000 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Για εμάς δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη, δεύτερη επιλογή. Δεν κάτσαμε να συζητήσουμε τι θα κάνουμε. Η επιλογή ήταν και παραμένει ΜΙΑ. ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Συνδυασμός, που τρέμει το σάπιο κατεστημένο. Γνωρίζαμε από την αρχή της προσπάθειάς μας ότι θα βρεθούν μικρά και μεγάλα εμπόδια στον δρόμο προς την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Ίσως να θυσιάζαμε και την δική μας Ελευθερία, όπως και πράγματι, τελικά, συνέβη. Ήμασταν προετοιμασμένοι όμως για τα ΠΑΝΤΑ, γιατί εμείς δεν μπήκαμε στο “παιχνίδι” για να χάσουμε, δε μπήκαμε για να τα παρατήσουμε στην πρώτη δυσκολία, δε μπήκαμε για προσωπικά οφέλη και φιλοδοξίες, ξεκινήσαμε έναν αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα και είπαμε: πάμε και όπου βγει.Ή θα Νικήσουμε και θα κυβερνήσουμε Δίκαια, Εθνικά και Αξιοκρατικά αυτόν τον τόπο ή θα γυρίσουμε στα σπίτια μας έχοντας κάνει την προσπάθειά μας και έχοντας δώσει τον Αγώνα μας.
Τα έφερε λοιπόν έτσι η Μοίρα, που πλέον η συνέχιση του Αγώνα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Ή Εμείς ή αυτά τα άθλια ανθελληνικά σκουπίδια που μολύνουν την Ελληνική πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία 40 χρόνια. Με δύο Νεκρούς Ήρωες, τον Αρχηγό μας και δεκάδες φυλακισμένους και χιλιάδες Αγνούς Έλληνες Πατριώτες να περιμένουν από εμάς να δώσουμε πνοή στην τελευταία τους Ελπίδα, ο Αγώνας είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ!
Τον τοίχο που έχτισε το σύστημα πίσω μας, θα τον γκρεμίσουμε! Οι φίλοι, αλλά κυρίως οι εχθροί μας να είναι σίγουροι γι’ αυτό.
Η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πιο κοντά από ποτέ. Τα μίσθαρνα όργανα κράτους και παρακράτους δε μπορούν να σταματήσουν την Ελληνική Ψυχή μας. Μας πολέμησαν και μας πολεμούν λυσσαλέα με όλα τα όπλα τους. Εμείς τους κοιτάμε ψυχρά και ηδονικά τους κλείνουμε το μάτι…
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΜΑΣ ΑΤΣΑΛΩΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΩΡΙΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών