Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 06, 2014

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή - Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία


Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή - Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία

Έχουμε πολλάκις σχολιάσει την εντολή που έχει δώσει ο Σταμάτης στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να «θάβουν» την Χρυσή Αυγή και να «φουσκώνουν» τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή η εντολή ακολουθείται πιστά από τις πρόθυμες εταιρείες, με ελάχιστες παρεκκλίσεις που απηχούν τις απόψεις του εντολέα της δημοσκόπησης. Κοινώς όταν ο εντολέας είναι νεοδημοκράτικη εφημερίδα, η ΝΔ «φουσκώνει» λίγο παραπάνω, ενώ αν ο εντολέας είναι προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο λιγότερο, ενώ το «ψαλίδι» στην Χρυσή Αυγή παραμένει δεδομένο και ίδιο.
Η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για την «αγαπημένη των τρομοκρατών», Ελευθεροτυπία, είναι μοιραίο ότι θα έχει λιγότερο «φούσκωμα» της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, διατηρώντας μία ελάχιστη δόση αξιοπρέπειας, παρά την εμφανή χάλκευση των στοιχείων, η Palmos Analysis δείχνει ξεκάθαρα δύο πολιτικές πραγματικότητες. Πρώτον ότι η Χρυσή Αυγή είναι.......
τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ενισχυόμενη παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την λάσπη και δεύτερον ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε «άτακτη χρεοκοπία», ευρισκόμενη προ του πολιτικού της θανάτου, αφού όταν απομακρυνθεί από τη νομή της εξουσίας μοιραία θα φυλλορροήσει.
Τα ποσοστά που δίνει η Palmos Analysis στα κόμματα είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 29,4%
ΝΔ: 19%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 5,4%
ΚΚΕ: 4,3%
ΠΑΣΟΚ: 4,1%
ΑΝΕΛ: 3%
ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ: 19,9%

Έτσι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μετά την αναγωγή επί των εγκύρων ανέρχεται στο 8,1%, το οποίο είναι φανερά διψήφιο, αφού με την συριζαίικη λογική του εντολές (Ελευθεροτυπία) καθίσταται σαφές ότι μία τουλάχιστον ποσοστιαία μονάδα έχει «μεταφερθεί» στους ΑΝΕΛ, ώστε να φαίνονται ότι «μπαίνουν βουλή» και όλο το υπόλοιπο έχει μεταφερθεί στο σκανδαλωδώς μεγάλο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, που δεν δικαιολογείται από την φυσική πόλωση που δημιουργεί το εκρηκτικό πολιτικό και κοινωνικό κλίμα.
Η πραγματική δημοσκόπηση που θα είναι οι εθνικές εκλογές δεν αργούν και τότε η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά θα αντιμετωπίσει την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών