Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Τα "βρήκαν" ΣΥΡΙΖΑ - Κουβέλης και ρίχνουν και επίσημα τον Σαμαρά... Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές!

Τελικώς τα ρεπορτάζ, που ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες και εντάθηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αφορούσαν την σύμπραξη Τσίπρα - Κουβέλη είναι μάλλον κάτι παραπάνω από ευσταθή.

Η "Εφημερίδα των Φωτομοντάζ", κατ' εξοχήν "ακρό - αριστερή", που απηχεί τις απόψεις και της θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε σημερινό δημοσίευμά της αφήνει να εννοηθεί ότι Τσίπρας και Κουβέλης έχουν δώσει τα χέρια για "κοινή κάθοδο" στις εκλογές που έρχονται.

Μάλιστα η εφημερίδα φανερώνει, έχοντας εσωτερική πληροφόρηση, το είδος και το ύφος των διαπραγματεύσεων, με τον Κουβέλη να.....
"ανταλλάσσει" 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και το "ΟΧΙ" τους στην Προεδρική εκλογή, με την υποψηφιότητά του στη λίστα Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, και έναν αριθμό στελεχών και βουλευτών της ΔΗΜΑΡ σε θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ρεπορτάζ προχωρά ένα βήμα πιο πέρα, και ομολογεί ότι τελικώς ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα "ξεπληρώσει" τον μπαρμπά - Φώτη με την υποστήριξή του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Και προκύπτουν τώρα τα εξής ερωτήματα:

1ον: Θα συμπράξει ο "αριστερός" Τσίπρας του "θα χορέψουν στους ρυθμούς μας οι Ευρωπαίοι", με τον "Καρατζαφέρη της Αριστεράς" όπως τον αποκαλούσε το Μάϊο του 2012, μετά τις βουλευτικές εκλογές;

2ον: Ο Κουβέλης του 1% των Ευρωεκλογών, που δεν τον θέλουν για Πρόεδρό τους ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του, και εκλέχτηκε με το "έτσι θέλω" ξανά Πρόεδρος στο συνέδριο - μάζωξη της ΔΗΜΑΡ θα είναι ο πολιτικός άνδρας που θα εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και τον ανώτερο θεσμό της Χωράς;!

Υ.Γ.
ΞΕΓΥΜΝΩΘΕΙΤΕ ακόμη περισσότερο. Διευκολύνετε το έργο της Χρυσής Αυγής για να έλθει στην εξουσία μια ώρα νωρίτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών