Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Οι "εκβιασμοί" του Καμμένου, οι αποκαλύψεις του Κασιδιάρη και η.... Ιστορία που άλλαξε για πάντα.

Γράφει ο Αινείας

Όταν τελείωσε το συνέδριο των Αν.Ελ. - ούτε καν θυμάμαι πότε ακριβώς έγινε -, παρά την μεγάλη κινητοποίηση των ΜΜΕ για την προβολή του - δυσανάλογη με την πολιτική απήχηση του κόμματος- ο κόσμος αδιαφόρησε εντελώς.
Ούτε η "διαφοροποίηση" του Μελά, ούτε οι γραφικότητες του "σκαφάτου" Προέδρου με τη σημαία από πίσω να σηκώνεται ενώ μιλά, έπεισαν το εκλογικό σώμα να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο "πατριωτικό κίνημα"!

Έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να "ακουστούν" ξανά οι Αν.Ελ.. Και εγένετο...."ανήθικη πρόταση" 2 εκατομμυρίων ευρώ για ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας από έναν...follower!!!
Κράχτες τότε από όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν για τις μεγάλες αποκαλύψεις που έρχονται και κραύγαζαν μαζί με τον "σκαφάτο" Πρόεδρο για εκβιασμούς βουλευτών.
Και πάλι...0 στο πηλίκο καθώς η ....
"ανήθικη πρόταση" αποδείχθηκε συζήτηση στο Facebook και ο follower με το Μελά αγκαλιάστηκαν, μαζί με την Ξουλίδου - καταγγέλλουσα και το "παραμύθι" τελείωσε χωρίς happy end για τους Αν.Ελ. που είδαν το επικοινωνιακό τους τέχνασμα να ξεχνιέται άμεσα από τους Έλληνες λόγω της φαιδρότητας, όπως αποδείχθηκε, των καταγγελιών.

Ταφόπλακα όμως των Αν.Ελ. και όλων πια των πρόθυμων να μιλήσουν για "εκβιασμούς" και "απειλές" που δέχονται από "κυβερνητικούς" και "παρακρατικούς", αποτέλεσε η αποκάλυψη και η ομιλία Κασιδιάρη στη Βουλή.

Όταν έδωσε στον Ελληνικό Λαό την Αλήθεια που τόσο επιζητούσε. Ναι όλοι γνωρίζουν ότι η κίβδηλη "δημοκρατία" πάσχει. Ναι όλοι το λένε ότι οι "θεσμοί" δε λειτουργούν. ΤΩΡΑ αποδείχθηκε και άλλαξε το ρου της Ιστορίας καθώς ο υψηλότερος Κυβερνητικός θεσμός, ομολογεί ότι παρακάμπτει και ποδηγετεί τη "δικαστική εξουσία" προς όφελος του, καταλύοντας κάθε έννοια Δικαίου και "δημοκρατίας".

Μάταια πια ο Καμμένος προσπαθεί, για δύο ημέρες τώρα, να πείσει ότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς, χωρίς βέβαια καμιά απόδειξη. Η αποκάλυψη του Κασιδιάρη ισοπέδωσε τα πάντα, και όλα μοιάζουν απλά λέξεις χωρίς νόημα και χωρίς αξία.

Κάποτε έλεγες το οτιδήποτε και υπήρχε ο μηχανισμός να το προωθήσει και να το κρατήσει στηην επικαιρότητα και στο συλλογικό ασυνείδητο του κόσμου για ημέρες, ικανοποιώντας σκοτεινές στοές και τις επιδιώξεις τους. Τώρα όμως που τα ΠΑΝΤΑ αποδείχθηκαν... Ακόμη και η πολιτική δίωξη ύστερα από εντολή του Πρωθυπουργού της χώρας, κάθε καταγγελία που δε θα ακολουθείται με το ανάλογο αποδεικτικό υλικό θα είναι για τα.... μπάζα.

Εκεί που θα καταλήξει και ο πρόεδρος Πάνος στις επόμενες εκλογές.

Υ.Γ.
Τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Καμμένου, χωρίς να προσκομίζει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ακόμη και τις σημερινές όλα τα ΜΜΕ τις..."αξιοποίησαν", προς τέρψιν της..."Αλήθειας". Τις αποκαλύψεις - ντοκουμέντα Κασιδιάρη...ουδείς;! Το "γιατί" μόνο ένας.....Μπόμπολας και ένας Ψυχάρης μπορεί να μας το πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών