Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Μια φωνή σταμάτησε την..."επανάσταση" του Τσίπρα και τον ξεφτίλισε..."Μέσα εδώ υπάρχουν απατέωνες και κλέφτες.." - ΒΙΝΤΕΟ

Ομιλία στην Κρήτη είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο, από τον άνδρο του "πασοκισμού" - μιας και αυτοί είναι οι πραγματικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο αγαπημένος πολιτικός της Γιάννας Αγγελοπούλου - κραταιά του πλούτου, πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ - έπνεε τα μένεα για τους "λίγους νταβατζήδες - εργολάβους που παίρνουν τα έργα και μαζί το δημόσιο χρήμα και δεν τα παραδίδουν ποτέ, κλέβοντας τα λεφτά του λαού και μοιράζοντάς τα μεταξύ...ημετέρων".

Και ενώ λοιπόν ο Mr. Tspiras σήκωνε την...παντιέρα της "σοσιαλιστικής επαναστάσεως" υπό το χειροκρότημα των προλετάριων, μια φωνή από το πλήθος ακούστηκε και ....
έκανε να ραγίσει η τόσο ωραία... βιτρίνα που έφτιαξε ο συνομιλητής των στοών και των ιδρυμάτων του Σικάγο και των Βρυξελλών.

"Τα λεφτά τα πήραν οι κλέφτες... Και εδώ μέσα γεμάτο από κλέφτες είναι. Έναν, έναν τους ξέρω...".

Σαστισμένος ο Alexis, μετά από μια παρατεταμένη, ένοχη, σιωπή θα τραυλίσει..."Θα σε χρειαστούμε... να μας τους υποδείξεις", με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν μήπως και κρύψουν τη φωνή της γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τις αποκαλύψεις.

Η γυναίκα αυτή, άθελά της γκρέμισε σα χαρτόκουτο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το προφίλ που προσπάθησε, μάταια, να δομήσει το golden boy των Β.Π..
Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει γίνει το καταφύγιο του παλαιού ΠΑΣΟΚ, των συνδικαΛΗΣΤΩΝ - άεργων και των ξοφλημένων "σοσιαλιστών" που ξεπούλησαν και καταλήστεψαν τους Έλληνες - κάτι που μόνο η Χρυσή Αυγή τόλμησε να το πάει μέχρι τη Δικαιοσύνη - ήρθε η ώρα να δρέψει τους "καρπούς" αυτή της συμφωνίας.

Και τι τραγική ειρωνεία.

Ο Τσίπρας να προσπαθεί να το παίξει Α. Παπανδρέου, μέσα στην Κρήτη, για να πείσει τους πασόκους και την ίδια ώρα μια "από μηχανής θεός" να τον προδίδει και του υπενθυμίζει ότι πρέπει να προσέχει τι λέει.

Νέμεσις...

Υ.Γ.
Αναρωτιέστε αν την ρώτησε την κυρία ο Τσίπρας ποιοι ήταν οι κλέφτες στους οποίους αναφερόταν και ήταν εντός της αιθούσης;! Φυσικά πλάκα κάνετε.....Είναι τα αυριανά του στελέχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών