Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

180 λόγοι για να πέσει η Χούντα Σαμαρά

Απόψε η Χούντα του αρχισκευωρού Σαμαρά θα μετρήσει τις δυνάμεις της. Αναζητά 180 συνενόχους για να συντελέσουν όλοι μαζί στα επόμενα εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας. Τεσσεράμισι χρόνια μνημονιακής σκλαβιάς, δίχως κοινωνικό κράτος, δίχως εθνική ανεξαρτησία και δίχως ελπίδα για την επόμενη μέρα, είναι πολλά… Και η Χούντα Σαμαρά ελπίζει ακόμα και τώρα ότι θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για να παρατείνει την δυστυχία των Ελλήνων.
Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, είναι η απόλυτη παραδοχή ήττας. Εν τέλει, οι «σοφοί σύμβουλοι» του Σαμαρά ίσως προσφέρουν μία και μοναδική υπηρεσία προς την χώρα: Να μας απαλλάξουν μια ώρα αρχύτερα από την βλαβερή παρουσία τους.

Ως Έλληνες Εθνικιστές έχουμε 180 λόγους για να θέλουμε να τους σταματήσουμε. Η εμμονή στον όλεθρο των μνημονίων, δεν οδηγεί πουθενά πέρα από την μεγαλύτερη ύφεση. Αντιθέτως, όσο παραμένουμε σε αυτό το πλαίσιο, θα μειώνεται η εθνική μας κυριαρχία και θα αυξάνονται οι παρανοϊκές απαιτήσεις των δυναστών μας. Μήπως όμως υπάρχει και κάποιο εναλλακτικό σχέδιο...
από την κυβέρνηση; Από τα τέλη του 2011 όπου ξεκίνησε η παρωδία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέχρι και σήμερα, τρία χρόνια μετά, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης, καμία παραγωγική ανασυγκρότηση. Υπάρχουν μόνο τόκοι, απολύσεις και φόροι!

Όμως το Μνημόνιο δεν βλάπτει μόνο τον λαό. Στα Εθνικά Ζητήματα το κόστος είναι μεγαλύτερο. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Κύπρο, το όνομα της Μακεδονίας μας επωλήθη στους σκοπιανούς και η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει στη Θράκη μας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα μακάβριο σκηνικό που σε συνδυασμό με την διάλυση της Εθνικής Άμυνας, οδηγούν μαθηματικά την Ελλάδα σε περιπέτειες με απρόβλεπτη κατάληξη.

Ακόμα και αν αύριο το πρωί ο Σαμαράς έσκιζε τα μνημόνια (όπως διατείνονταν στο Ζάππειο), για εμάς θα εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνος για την χώρα. Δεν είναι μόνο η οικονομία ή τα Θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ας μην ξεχνάμε ότι το καθεστώς Σαμαρά, δεν έκανε το παραμικρό για την λαθρομετανάστευση. Ανατρέξτε στο προεκλογικό της πρόγραμμα για του λόγου το αληθές. Δεν έκανε τίποτα για την εγκληματικότητα που μαστίζει τα αστικά κέντρα αλλά και την περιφέρεια.

Όσον αφορά την τεράστια πληγή του κομματικού κράτους, την ΔΙΑΦΘΟΡΑ, αυτή πλέον αγγίζει με εντολή Σαμαρά και τον Θεσμό της Δικαιοσύνης, κομμάτι της οποίας μεταχειρίζεται ο πρωθυπουργός για να φυλακίζει τους μοναδικούς πολιτικούς του αντιπάλους, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που στέκεται εμπόδιο στο ξεπούλημα της Πατρίδας και για τον λόγο αυτό υφίσταται τις πολιτικές διώξεις. Το καθεστώς Σαμαρά είναι η ίδια η διαπλοκή και συμπορεύεται με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ που δεν τους χώριζε ποτέ τίποτα και τους ενώνουν τόσα σκάνδαλα!

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τον υποψήφιο για την προεδρία της δημοκρατίας. Το πατριωτικό καθήκον, προστάζει να ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ και να οδηγηθούμε σε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, στις οποίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα θριαμβεύσει και αυτή θα είναι πρωτίστως, Νίκη της Ελεύθερης Ελλάδος απέναντι στο προτεκτοράτο των τραπεζιτών και της ξενοκρατίας.

Νίκος Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών