Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Τρίτο κόμμα με διαφορά η Χρυσή Αυγή σε δύο αριστερές δημοσκοπήσεις

Δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του tvxs.gr που ανήκει στον υπ. Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, από τις εταιρείες Vcitizens και Palmos Analysis αντιστοίχως.

Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν και είναι εδώ και χρόνια στην προμετωπίδα του αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους «ακροδεξιούς» Σαμαρά, Βορίδη, Αθανασίου και Δένδια, με τους οποίους συμπράττουν και ενίοτε συγχαίρουν, καταλαβαίνουμε ότι η χάλκευση των στοιχείων είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που φαίνεται άλλωστε έκδηλα στο πως κάνει την αναγωγή η Palmos Analysis, όπως θα δούμε παρακάτω.
Η έρευνα της Vcitizens για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» δείχνει ότι πρώτος θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΝΔ δεύτερη και καταϊδρωμένη, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διαφορά.
Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση είναι:...




Με την κατάλληλη μαθηματική αναγωγή επί των εγκύρων τα δεδομένα είναι:

ΣΥΡΙΖΑ: 33,7%
ΝΔ: 29%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 8,8%
ΚΚΕ: 7%
ΠΟΤΑΜΙ: 6%
ΠΑΣΟΚ: 4,5%
ΑΝΕΛ: 3,5%

Αντίστοιχα στην δημοσκόπηση της Palmos Analysis είναι:


Ενώ με την αντίστοιχη αναγωγή επί των εγκύρων γίνονται:

ΣΥΡΙΖΑ: 35,7%
ΝΔ: 28%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,2%
ΚΚΕ: 6%
ΠΟΤΑΜΙ: 5,5%
ΠΑΣΟΚ: 4,6%
ΑΝΕΛ: 4,3%

Βέβαια επειδή ο Κούλογλου παθαίνει «αλλεργία» με την Χρυσή Αυγή, η αναγωγή που έκανε η Palmos «καταργεί» τα μαθηματική φέρνοντας το Ποτάμι τρίτο, παρότι πριν την αναγωγή ήταν πέμπτο.

Αμφότερες οι δύο αναγωγές, βεβαίως, αγνοούν το γεγονός ότι πολύς κόσμος που εν τέλει θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή δεν το δηλώνει, ύστερα από αλλεπάλληλες «Χρυσαυγιάδες», στις οποίες πρωτοστάτησαν τα μέσα που διέταξαν αυτές τις δημοσκοπήσεις. Οπότε ας είναι σίγουροι ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα είναι διψήφιο και η Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην επόμενη βουλή πανίσχυρη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών