Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ – ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙ;

samaras_erdogan
Γράφει ο Αντίοχος

 Είναι προφανές ότι ο βίος της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων λήγει οριστικά και αμετάκλητα την 29η Δεκεμβρίου. Όμως, κάποια άρρωστα μυαλά, δε φαίνεται να συμβιβάζονται με την ιδέα και προσπαθούν να στήσουν μια εθνική κρίση-μαϊμού, πριν από την κρίσιμη τρίτη και τελειωτική ψηφοφορία στη βουλή, για να αλλάξουν τα δεδομένα. Ιδού μια πολύ ύποπτη διαρροή κύκλων της συγκυβέρνησης προς φιλική ιστοσελίδα, που συνοδεύεται από φωτογραφία του Δένδια με τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων από επίσκεψη ρουτίνας  σε καταφύγιο, προκειμένου να δημιουργηθεί στους αναγνώστες η ανησυχία ότι ο… πόλεμος είναι προ των πυλών:
«Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: «Έχετε το νου σας» – Τι ανησυχεί την Αθήνα
Σε διαρκή συναγερμό θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας . Κι αυτό φάνηκε από.....
την επίσκεψή του στην ΣΔΑΜ ,μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ . “Το νου σας” ακούστηκε να λέει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ,περπατώντας στους διαδρόμους του στρατηγείου έχοντας δίπλα του Κωσταράκο και Αποστολάκη.
Ποιο σενάριο ανησυχεί την Αθήνα εν μέσω σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης και ρευστότητας; Η προσπάθεια να εκμεταλλευθεί η Άγκυρα την εσωτερική μας άγρια πολιτική αντιπαλότητα δεν είναι ένα σενάριο “φαντασίας” . Επιπλέον δεν μπορεί να ενταχθεί και στα σενάρια “καταστροφολογίας” που έχουν φέρει στ’ άκρα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.
Είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα πρέπει να μείνει έξω από κάθε είδους αντιπαράθεση.
Τέλος του μήνα η navtex που είχε εκδώσει η Άγκυρα και με βάση την οποία η Τουρκία είχε στείλει το Barbaros και τα πολεμικά της πλοία στην ΑΟΖ της Κύπρου . Και το ερώτημα είναι που θα πάει το Barbaros. Θα επιστρέψει στην βάση του ή θα “κάνει στάση” κάπου αλλού στην ανατολική Μεσόγειο. Και όλων το μυαλό πηγαίνει βέβαια στην περιοχή πέριξ του Καστελόριζου».

Επί της ουσίας, η Άγκυρα δεν έχει αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να «παρέμβει» -καθ’ οποιονδήποτε τρόπο- στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Διότι, μια χαρά κάνει τη δουλειά της με τους Σαμαροβενιζέλους, μια χαρά θα την κάνει και με τους συριζαίους (κάτι που είναι δεδομένο, λαμβάνοντας υπόψιν τις πάγιες θέσεις του συνονθυλεύματος υπέρ της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», την πρόσφατη «υπεύθυνη» στάση του στην κρίση της Κύπρο, την ανεξέλεγκτη δράση των τουρκοφρόνων βουλευτών του στη Θράκη κ.α., για τα οποία βεβαιώθηκε ο Νταβούτ-Πασάς, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον mister Tsipra). Ούτως εχόντων των πραγμάτων, για να δεχθεί να συμμετάσχει η Άγκυρα σε μια στημένη ελληνο-τουρκική κρίση, πρέπει να πάρει ένα πολύ σπουδαίο αντάλλαγμα από τον Σαμαρά. Τι σπουδαίο είναι διατεθειμένος, λοιπόν, να δώσει στους Τουρκαλάδες ο κατοχικός πρωθυπουργός, για να παρατείνει το βίο του; Μήπως την συνεκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου –σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο- στο Αιγαίο, «καζάν-καζάν» (μισό- μισό), όπως του είχε προτείνει δημοσίως σε παλαιότερη συνάντησή τους ο Ερντογάν-Πασάς;

1 σχόλιο:

  1. χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Από την αρχή είναι στημένα όλα αυτά. Από την αρχή οι εβραίοι ερεθίζουν τους Τούρκους να επιτεθούν. Αυτό εδώ είναι το χαριστικό κεράσι στην τούρτα για την επίθεση τους. Ο ερεθισμός άρχισε από τον Αβραμόπουλο που έπιασε πρώτη μέρα την θέση του στην Ε.Ε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών