Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

Αμερικανική πρόβλεψη: «Τελειώνει ο Σαμαράς, έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Νέα «ρουκέτα» κατά του Αντώνη Σαμαρά από τους «N.Y. TIMES» οι οποίοι ανοίγουν θέμα διαδοχής στη Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνει τη θέση του Σαμαρά και να πετυχαίνει εκεί που απέτυχε η αδελφή του Ντόρα το 2009. Η αμερικανική εφημερίδα αναπτύσσει τρία σενάρια ενόψει της εκλογής ή μη ΠτΔ. Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με την επιτυχία της εκλογής Προέδρου, το δεύτερο με την διενέργεια εκλογών και το τρίτο με τη διεξαγωγή και δεύτερων εκλογών, στην περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία μεταξύ κομμάτων για τον σχηματισμό συγκυβέρνησης.
Σε αυτή την περίπτωση οι «N.Y. TIMES» υποστηρίζουν ότι: «Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί σε αυτές και ίσως τότε οι συντηρητικοί κάνουν...
το comeback- ειδικά αν στη θέση του αντιδημοφιλούς Σαμαρά βάλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι νεότερος και πιο κεντρώος. Η αντικατάσταση του Σαμαρά θα είναι η καλύτερη λύση».

Αφήνοντας στην άκρη τα όσα λέει για «comeback», καθώς η Ν.Δ. θα είναι βαριά τραυματισμένη από την εκλογική πανωλεθρία των εκλογών και θα προσπαθεί να επουλώσει τις ανοιχτές πληγές της, αυτό που μένει είναι η σαφής γνώμη που κυριαρχεί και στις ΗΠΑ ότι ο Σαμαράς είναι πολιτικά τελειωμένος και αρχηγός υπό προθεσμία στη Ν.Δ. Τον χαρακτηρίζει, μάλιστα, και ως «αντιδημοφιλή», ρίχνοντας στα τάρταρα όλες αυτές τις ψευτοδημοσκοπήσεις που του παρουσιάζουν ένα πολύ θετικό πρόσωπο και τον δείχνουν ως τον «πιο κατάλληλο για πρωθυπουργό».

Τα μηνύματα της συντριβής και της καταστροφής έρχονται από παντού για τον αποτυχημένο αυτόν πολιτικάντη και διαπρεπή αποστάτη της πολιτικής ζωής του Τόπου. Το αν είναι σε θέση να αντιληφθεί αυτά τα μηνύματα, πολύ πιθανόν, να έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους, που δεν έχουν άμεση σχέση με την πολιτική, αλλά με άλλους τομείς της ζωής…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. "Αμερικανική πρόβλεψη: «Τελειώνει ο Σαμαράς, έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης»"

    Κοιτάξτε ... εάν είναι να συνεχίσουμε να έχουμε αλλοδαπούς στην Ελληνική κυβέρνηση, τότε να έχουμε τον νετανιάχου που γνωρίζει αποτελεσματικούς τρόπους, κατά της λαθρομετανάστευση .... ΧΑχαχαχαχαχαχαχααχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών