Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Τρόμος και πανικός στο σάπιο κατεστημένο δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων από το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το αδιέξοδο, αλλά και την αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει η κατοχική συγκυβέρνηση, ήταν η κωμικοτραγική αντίδραση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Σ. Βούλτεψη μπροστά στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο «βόμβα» που είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας αποκλειστικά στο ΕΜΠΡΟΣ, «Όταν ανήγγειλα το ντοκουμέντο, η Βούλτεψη πετάχτηκε από τη θέση της και έφυγε σφαίρα έξω από την αίθουσα. Σκέφτηκα να της φωνάξω «Πού πας; Στάσου! Μύγδαλα!».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει, καταγγέλλοντας το θράσος αλλά και τον τρόμο των ξεπουλημένων ΜΜΕ, να μάθουν μήπως υπάρχουν και άλλα ντοκουμέντα. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στα δικαστήρια οι δημοσιογράφοι μου κόλλησαν τα μικρόφωνα στο πρόσωπο και με ρωτούσαν...
«Υπάρχουν άλλα ντοκουμέντα;». Ύστατη αλητεία… Τους απάντησα: «Δεν ντρέπεστε; Αφού τα θάβετε τα ντοκουμέντα! Νομίζετε ότι έτσι θα γλιτώσει τη φυλακή ο Σαμαράς;».


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και για την αμηχανία του «Μπάμπη», ο οποίος από «λιοντάρι» μεταμορφώθηκε εντός λίγων λεπτών σε λαγό! «Ο Αθανασίου υπέστη «σοκ και δέος», και όταν πήρε το λόγο μετά τις αποκαλύψεις μας, τραύλιζε στην κυριολεξία. Οι βουλευτές του φώναζαν από κάτω: «Γιατί μιλάς έτσι; Δεν καταλαβαίνουμε τι λες!». Τελικά έφυγε από το υπουργικό έδρανο και ανέβηκε στο βήμα».

Προτίμησε μια απόσταση ασφαλείας από τους βουλευτές, αλλά και πάλι παρέμεινε σοκαρισμένος. Η αλήθεια για τους επίορκους δικαστικούς, τις εντολές και τις παράνομες και άδικες προφυλακίσεις, θα λάμψει. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών