Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΨΙΜΟΥ… ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

kamenos1
Γράφει ο Αντίοχος

Ως μέγας… μακεδονομάχος και… σκοπιανοφάγος εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη ο (απελπισμένος…) πρόεδρος Πάνος, για να σώσει κανένα ψηφαλάκι και να μπει στη βουλή, για να συγκυβερνήσει με τους δηλωμένους σκοπιανολάγνους του ΣΥΡΙΖΑ!
Αφού, λοιπόν, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο μητροπολίτης Άνθιμος (για να δείξει ότι είναι… ευσεβής – τώρα το θυμήθηκε;), ο πανοκαμμένος δήλωσε τα εξής… αδιάλλακτα:
«Το μήνυμα του Παναγιωτάτου σήμερα ήταν ένα.....
σημαντικό μήνυμα ελπίδας. Ένα μήνυμα που συνεχίζει τους αγώνες του Μακαριστού Χριστόδουλου για το όνομα της Μακεδονίας. Ενώπιον λοιπόν και Θεού και λαού απαντώ στον Παναγιώτατο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συντασσόμαστε με την άποψη του Παναγιωτάτου αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος».
Δε δέχεται κουβέντα, λοιπόν, ο πρόεδρος Πάνος, για ότι αφορά την Μακεδονία. Μπράβο του, αλλά δε νομίζετε πως το θυμήθηκε κάπως… αργά; Διότι, την περίοδο 1990-1993, που ο Μητσοτάκης διαπραγματευόταν –φόρα παρτίδα το όνομα της Μακεδονίας μας ο τότε βουλευτής και κυβερνητικό στέλεχος Πάνος Καμμένος δεν έβγαζε άχνα… Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών