Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Κινητοποιήθηκε όλη η Κυβέρνηση για τον "τσάτσο" της, Ρωμανό...Ειδική ρύθμιση θα φτιάξουν για ικανοποιηθεί ο ληστοτρομοκράτης

Διαβάζουμε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι σε επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατόπιν πρωτοβουλίας του για το θέμα του Νίκου Ρωμανο και εξετάζουν τον τρόπο μέσω νομοθετικών πρωτοβουλιών ώστε το... "παληκάρι" να κάνει τις σπουδές του.

Την ώρα λοιπόν που ο ληστοτρομοκράτης των Β.Π. έχει γίνει θρεφτάρι από την..... "απεργία πείνας" και οι "σύντροφοί" του καίνε την Αθήνα ακόμη μια φορά, εν μέσω χειροκροτημάτων από τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου", ολόκληρη η Χούντα έχει κινητοποιηθεί για να ικανοποιήσει το..."καμάρι" της.

Μέχρι και ο Σαμαράς έχει εμπλοκή εκτός όλων των παραπάνω και μάλιστα,
σας μεταφέρουμε αποκλειστική πληροφόρησή μας, υπήρξε και επικοινωνία συγγενικό πρόσωπο του Ρωμανού για να τους καθησυχάσουν και να τους υποσχεθούν ότι θα "γίνει ότι ζητήσει το παιδί..."!

Μιλάμε για πολύ....."αντισυστημικούς"! και "ανακατάληψη των πόλεων"!

Όλους αυτούς εμείς τους φτύνουμε στα μούτρα και συνεχίζουμε τον πραγματικό Αγώνα.


1 σχόλιο:

  1. Μία φορά άναρχος, για πάντα άναρχος! Τους άναρχους τους κλείνουμε στη φυλακή και δεν τους αφήνουμε να δουν ούτε τον ήλιου φαεινότατον ουρανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών