Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Ελευθέριος Συναδινός: Μόνο η Χρυσή Αυγή ορθώνει ανάστημα για τα Εθνικά θέματα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 02 Δεκεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ανταλλαγή απόψεων με τους Υπουργούς Εξωτερικών των χωρών της Αλβανίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της πΓΔΜ, του Μαυροβουνίου, του Κοσσόβου και της Σερβίας για τις εκθέσεις προόδου των χωρών τους σχετικά με την διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όταν έλαβε τον λόγο ο Υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ αναφέρθηκε στην χώρα του με...
το όνομα "Μακεδονία" και τόνισε ότι οι σχέσεις της με τις γείτονες Χώρες είναι αρμονικές πέραν της διαφωνίας που υπάρχει με την Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας, γεγονός όμως που δε θα πρέπει να επηρεάσει την προσπάθεια της Χώρας του για συνένωση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κανείς από τους παρευρισκόμενους Έλληνες Ευρωβουλευτές, κύρια και αναπληρωματικά μέλη της συγκεκριμένης Επιτροπής δεν αντέδρασε με τη χρήση του ονόματος "Μακεδονία" εκ μέρους του Υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ πλην του Στρατηγού Συναδινού, ο οποίος παρευρίσκονταν στη σύσκεψη λόγω της συμμετοχής του στην Αντιπροσωπεία του Μαυροβουνίου όπου είναι κύριο μέλος.

Λαμβάνοντας το λόγο τόνισε ότι είναι απαράδεκτο το φαινόμενο να αναφέρεται η πΓΔΜ ως "Μακεδονία" καταστρατηγώντας τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Επισήμανε δε ότι, όσο η πΓΔΜ καπηλεύεται την ιστορία και την ονομασία, ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να συνηγορήσει για την είσοδο της χώρας αυτής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών