Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Αυτοί είναι οι εχθροί της Χρυσής Αυγής: Ιδιαίτερα μαθήματα αντιμετώπισης των Ελλήνων Εθνικιστών με τα χρήματα της Μέρκελ

Τα μαθήματα πάλι τα πληρώνει η... Μέρκελ

Νέο βιβλίο – αλφαβητάρι κυκλοφόρησε με την αρωγή των γερμανών χρηματοδοτών, εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στο νέο βιβλίο που υπογράφει ο Κωστής Παπαϊωάννου (πρώην υποψήφιος ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα ΔΗΜΑΡ) επιχειρείται μία αναμόρφωση των πάσης φύσεως καθεστωτικών «αντιρατσιστών», επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πολιτικά επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής.

Οι εχθροί της Χρυσής Αυγής διακατέχονται από συμπλέγματα, τα οποία τους οδηγούν στην εναντίωσή τους στην φυσική πραγματικότητα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός ότι οι ενστάσεις τους είναι παράλογες δημιουργεί μία απόλυτα δικαιολογημένη ένδεια επιχειρημάτων και συνεπαγωγικά το «ξεβράκωμα» αυτών των θέσεων, ενώπιον του Ελληνικού Λαού, παρά το γεγονός ότι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι έχουν συνωμοτήσει ώστε να φιμώνεται η Χρυσή Αυγή να γίνεται, στους δέκτες των τηλεοράσεων, ένας «δημοκρατικός» μονόλογος.

Έτσι το γερμανικό ίδρυμα Friedrich Ebert επιστράτευσε την πένα του… παιδαγωγού, Κωστή Παπαϊωάννου, ώστε να δημιουργήσει ένα εύπεπτο μάθημα για τους πολέμιους της Χρυσής Αυγής, μπας και μάθουν να μιλάνε. Πλαισιωμένο με πολλές εικόνες... (καρτούν) για να μην κουράζεται ο, πρόθυμος να μάθει, αριστεριστής, πασόκος, νεοδημοκράτης και εν γένει οπαδός των κλεφτών και των απατεώνων, το εν λόγω βιβλίο φιλοδοξεί να αποτελέσει το αλφαβητάρι των ανόητων.
Ποιό είναι το… ίδρυμα;

Το Friedrich Ebert Stiftung είναι το πολιτιστικό ίδρυμα του SPD, του ΠΑΣΟΚ της Γερμανίας. Ο τελευταίος Καγκελάριος της Γερμανίας που εξελέγη από το SPD ήταν ο Gerhard Schröder, ο οποίος έχει υπάρξει υπάλληλος του τραπεζικού οίκου των Rothschild. Εν Ελλάδι εταίροι του εν λόγω ιδρύματος είναι… ευαγή ιδρύματα όπως το πολιτιστικό ίδρυμα του ΠΑΣΟΚ, ΙΣΤΑΜΕ - Ινστιτούτο Στρατηγικών και αναπτυξιακών Μελετών-Ανδρέας Παπανδρέου.

Ποιοι συμμετέχουν στο… αλφαβητάρι, μεταξύ άλλων;
Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό»: Μονοπρόσωπη ΜΚΟ του συριζαίου Κούρκουλα
ΚΕΕΡΦΑ: Ακροαριστερή οργάνωση που έχει πρωτοστατήσει σε διάφορα έκτροπα, όπως εμπρησμούς από κοινού με Ρομά
Γιατροί του Κόσμου: Πασόκικη ΜΚΟ, η οποία έχει εισπράξει 3,473,051€ από το Ελληνικό Δημόσιο. Χρηματοδότης της (γιατί τα εκατομμύρια του Δημοσίου δεν έφταναν…) είναι επίσης ο γνωστός George Soros.

Ποιος βάζει τα λεφτά;

Το εν λόγω έντυπο παρέχεται αφειδώς και δωρεάν σε πολυτελή έκδοση, που ουδόλως ταιριάζει στη φαιδρότητα του περιεχομένου του. Ποιος όμως βάζει τα λεφτά για να τυπώνεται μία ανοησία επ’ άπειρον; Έχοντας μάθει το μάθημα τους από το «ξεβράκωμα» του χρηματοδοτούμενου από την Μέρκελ, Ψαρρά, απέφυγαν να γράψουν τους χρηματοδότες του εν λόγω έργου, περιοριζόμενοι στην αναγραφή της στήριξης του εν λόγω ιδρύματος. Όμως το εν λόγω ίδρυμα χρηματοδοτείται για τις «δράσεις» του από το γερμανικό κράτος, συμπερασματικά πάλι η Μέρκελ πληρώνει την αντι-χρυσαυγίτικη προπαγάνδα. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών