Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2015

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την 3η θέση


Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την 3η θέση

Πολιτική ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η Χρυσή Αυγή με την τρίτη θέση πέτυχε ένα πολιτικό άθλο τεράστιας σημασίας. Η Χρυσή Αυγή πέτυχε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης πολιτικό θρίαμβο με την τρίτη θέση. Η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 6,28% και 17 έδρες που συνεπάγεται περίπου 380 χιλιάδες ψήφους.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλότερο των εκλογών του 2012 που είχε συγκεντρώσει 426 χιλιάδες και στις ευρωεκλογές του 2014 που είχε συγκεντρώσει 539 χιλιάδες ψήφους. Όμως κατάφερε να....
καταλάβει την τρίτη θέση μεταξύ των 7 κομμάτων που εισήλθαν τελικά στην Βουλή επιτυγχάνοντας ένα πολιτικό άθλο.
Γιατί όμως η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικός θρίαμβος;
1) Η Χρυσή Αυγή έχει υποστεί την πιο ακραία, πιο αντιδημοκρατική, πιο απαράδεκτη και ανήθικη συμπεριφορά από το πολιτικό σύστημα. Η ομάδα Σαμαρά και η συν αυτώ φέρουν τεράστια ευθύνη που δόλια σκόπιμα, ανέντιμα, παράνομα προφυλάκισαν την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές με ένα διάτρητο κατηγορητήριο. Τους στέρησαν κάθε δυνατότητα να προβάλλουν τις θέσεις τους.
2) Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έδωσε ένα εκλογικό αγώνα… μέσα από την φυλακή. Κάτω από ακραίες, αντίξοες, πρωτοφανείς συνθήκες αφωνίας, το σύστημα της ομάδας Σαμαρά και των μέσων ενημέρωσης που η Χρυσή Αυγή στηλιτεύει προσπάθησαν επικοινωνιακά να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή. Η προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς γιατί η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην τρίτη θέση.
3) Ο Στ. Θεοδωράκης ο επικεφαλής του κόμματος το Ποτάμι προέβη χθες 25 Ιανουαρίου σε μια ανέντιμη, ανήθικη, προκλητική και προσβλητική δήλωση αναφέροντας ότι «το Ποτάμι είναι το τρίτο δημοκρατικό κόμμα» υπονοώντας ότι η Χρυσή Αυγή επειδή δεν είναι «δημοκρατικό» κόμμα δεν πιάνεται…στο μέτρημα. Ο Θεοδωράκης απέτυχε και αντί να κάνει κριτική για την αποτυχία του έχει το θράσος να κάνει κριτική στους 380 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Πόσο αλαζονικό, προσβλητικό και ανήθικο είναι να δηλώνει ένας πολιτικός νεόκοπος σαν τον Θεοδωράκη λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης ότι οι 380 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν ψήφισαν δημοκρατικά δεν εξέλεξαν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ο Θεοδωράκης αντί να κάνει δηλώσεις ανοησίες να προσπαθήσει να απαντήσει γιατί απέτυχε να εκλεγεί τρίτο κόμμα;  Γιατί με τόση προβολή και τόση λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής ήρθε τέταρτο κόμμα το Ποτάμι; Τώρα που ήρθε τέταρτο κόμμα θα πάει να πουλάει καφέδες όπως γλαφυρά είχε δηλώσει στο παρελθόν; Ο Θεοδωράκης θα έπρεπε να ντρέπεται.
4) Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Παπανδρέου ότι με την επιλογή του έφερε τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Αντί να κάνει την αυτοκριτική του το ΠΑΣΟΚ γιατί από 48% βρέθηκε στο 4,68% αφορίζει την Χρυσή Αυγή. Κατέρρευσαν και αντί να κοιτούν τις αιτίες της δραματικής πτώσης μιλούν για την Χρυσή Αυγή.
5) Η επιλογή 380 χιλιάδων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής καθιστώντας της τρίτο κόμμα στην Ελλάδα δεν είναι σεβαστή από τους δημοσιογράφους. Χθες συνάδελφοι δημοσιογράφοι δήθεν ψευδοδημοκράτες απαξίωσαν για μια ακόμη φορά την Χρυσή Αυγή. Είναι ντροπιαστική η στάση μέρους της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Όμως όπως εύκολα έκαναν κυβίστηση με τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι θα τα γυρίσουν και με την Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή κόντρα σε όλους κατάφερε το ακατόρθωτο, κόντρα στην στημένη προπαγάνδα, στην σκόπιμη απομόνωση, στην συνεχή και μονόπλευρη συκοφάντηση του κόμματος, κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση. Είναι πολιτικός άθλος και σίγουρα οι προφυλακισμένοι βουλευτές, οι εκλεγμένοι βουλευτές και οι ψηφοφόροι θα αισθάνονται υπερήφανοι.  Η Χρυσή Αυγή συνέτριψε Το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Ας αναζητήσουν τις αιτίες της συντριβής τους.
6) Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουν με σεβασμό τον ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής. Ως εδώ η ανοχή στις ανοησίες, στις ύβρεις, στην αλαζονεία. Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε σε μια δημοκρατική διαδικασία και οι πολίτες την κατέταξαν στην τρίτη θέση. Σεβαστείτε το πλέον

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bankingnews-h-chrush-augh-petuche-se-kathestws-apoluths-apomonwshs-politiko#ixzz3PxuXI5Bl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών