Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2015

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Συγχαρητήρια στον Τσίπρα απέστειλε από τους πρώτους ο γνωστός αρχισιωνιστής των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Χάρρις, για λογαριασμό της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC).

Ο Χάρις ευχήθηκε «επιτυχία στους νέους ηγέτες» και εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα συνεχίσουν τον προσανατολισμό της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση». Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της AJC στην Αθήνα και στη συνάντηση που είχε με τον mister Tsipra, προφανώς για να του υπενθυμίσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει τότε απέναντί τους.

Ταυτόχρονα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του λόμπι, ο Χάρρις «εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον...
απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το θάρρος του να αντιμετωπίσει και να καταπολεμήσει το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή και το όραμά του για την ενίσχυση της ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων των δεσμών με το Ισραήλ».

Ωστόσο, ο ενορχηστρωτής των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, ομολόγησε την παταγώδη αποτυχία τους και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη νέα μεγάλη εκλογική επιτυχία του διωκόμενου Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών: «Η Χρυσή Αυγή, παρά την καταστολή της ηγεσίας της κατά το παρελθόν έτος, κέρδισε αρκετές ψήφους για να είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στο Κοινοβούλιο. Είναι απογοητευτικό».

Περαστικά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών