Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2015

Αυτός είναι ο υπουργός υποδομών του Τσίπρα, άνθρωπος των νταβατζήδων και των τοκογλύφων


Αυτός είναι ο υπουργός υποδομών του Τσίπρα, άνθρωπος των νταβατζήδων και των τοκογλύφων

Ανακοινώθηκε με καθυστέρηση ωρών και σωρεία διαβουλεύσεων η νέα συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και από ότι όλα δείχνουν η συνέχιση της κλεπτοκρατίας στον τόπο μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, παρά το σημαντικό βήμα που έγινε προς τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Βεβαίως αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει.
Διαβάζοντας, λοιπόν, τα ονόματα των νέων υπουργών δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στους υπουργούς που θα διαχειριστούν τα δημόσια έργα και την οικονομία. Εκεί βλέπουμε ότι ο Σταθάκης αναλαμβάνει Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, που τον θέτει υπεύθυνο - αρμόδιο των διοδίων και των εφοπλιστών.Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο... ταιριαστή επιλογή.
Θυμίζουμε το ιστορικό του υπουργού:
Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του ....
βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Γιώργου Σταθάκη. Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan. Όσο για τις αποταμιεύσεις του κ. Σταθάκη, αποτελούνται τόσο από καταθέσεις σε ευρωπαϊκό όσο και σε αμερικανικό νόμισμα, αναλυόμενες σε 304.630 ευρώ και 201.329 δολάρια (146.431 ευρώ).
Ο Σταθάκης ως γνωστόν κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την γνωστή υπόθεση του Πανεπιστημίου Κρήτης (όπου φαγώθηκαν εκατομμύρια) η βουλή όμως τον... "αθώωσε" με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ.
Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε θέση ισχύος, οι «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής έχουν πιάσει στασίδι για τον «χειμώνα» και θα περάσουν «ζάχαρη» κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ από σήμερα μπορούν να αρχίσουν να μουντζώνουν τον καθρέφτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών