Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2015

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ

propaganda-mme

Όσο απίθανο και αν ακούγεται μέχρι και ο κύριος Λαζόπουλος στη χθεσινή εκπομπή του επισήμανε, αυτό που είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, σχετικά με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής και την επιβεβλημένη απουσία αναφορά της από τα ΜΜΕ και τα προεκλογικά πάνελ. Μάλιστα ο κύριος Λαζόπουλος αναρωτήθηκε αυτό που είχαμε και εμείς επισημάνει. Γιατί το ΕΡΣ δεν αντιδρά και βάσει των αρχών της δημοκρατίας και της πολυφωνίας, να απαιτήσει από τα τηλεοπτικά κανάλια, να δώσουν βήμα στο Εθνικιστικό Κίνημα;
Βλέπουμε λοιπόν ότι η περιφρόνηση της εκλογικής ετυμηγορίας του 10% του Ελληνικού Λαού, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και άνευ αρνητικών σχολίων. Στο κάτω κάτω, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο ηθοποιός, αυτοί μας έδωσαν τις ψήφους τους, αυτοί θα αποφασίσουν αν θα μας τις αφαιρέσουν, όχι τα εγκάθετα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Γιατί όμως συμβαίνει αυτή η κατάφορη παραβίαση της δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου;
Η εφημερίδα «Λε Μόντ» δίνει την απάντηση σε δημοσίευμα της.
Συγκεκριμένα αναφέρει, ότι ....
λόγω της αποτυχίας των δυο μεγάλων κομμάτων να εξασφαλίσουν αυτοδυναμία, στρατηγικό ρόλο θα κληθεί να παίξει το κόμμα που θα έλθει τρίτο στις εκλογές. Σύμφωνα με την «Μοντ» τα κόμματα είναι το ΠΟΤΑΜΙ, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
Και καλά όσον αφορά το Ποτάμι τα είπαμε και τα λέμε, εδώ και πολύ καιρό, ότι δηλαδή αποτελεί ένα άχρωμο, άοσμο και άγευστο συνονθύλευμα τυχοδιωκτών και καιροσκόπων, στημένο, ενισχυόμενο και κινούμενο από τους μεγαλοκαναλάρχες, προκειμένου να λειτουργήσει ως φερέφωνό τους σε μια μελλοντική κυβέρνηση παίζοντας καθαρά τον ρόλο του μπαλαντέρ και του προσκολλούμενου σ’ ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα προκειμένου να εξασφαλίσουν την αυτοδυναμία. Άλλωστε ας θυμηθούμε τα σχόλια του Τζίμη Πανούση για τον Σταύρο Θεοδωράκη, όταν αυτός συνεπαρμένος και καλά από μια «ηθική παρόρμηση» να υπηρετήσει την Πατρίδα και τον Λαό, παραιτήθηκε από την τηλεόραση για να ιδρύσει το Ποτάμι. Λέει λοιπόν ο κύριος Πανούσης, ο οποίος όπως φαίνεται τον γνωρίζει καλά «Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ούτε στο περίπτερο δεν πάει αν δεν έχει κέρδος».
Τώρα όσον αφορά το ΚΚΕ, οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα κύριου Κουτσούμπα και η ξεκάθαρη χυλόπιτα που σερβίρισε εχθές στην ανοικτή πρόσκληση του καιροσκόπου Αλέξη, πόσο μάλλον το προεκλογικό τους σποτ δείχνουν –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ότι θα παραμείνουν μακριά από συνεργασίες.
Τι μένει λοιπόν; Η Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα, ένα Κίνημα, ένας ιδεολογικός χώρος, που παρά τις σκευωρίες, την κατασυκοφάντηση, την λασπολογία, την περιθωριοποίηση, τον παράνομο αποκλεισμό της από το δημόσιο βήμα, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία συνεχίζει να προχωρά προς τα Εμπρός, διατηρώντας τα ποσοστά της.
Ειλικρινά δεν είναι μια τραγελαφική και απίστευτη πιθανότητα οι δήθεν εγκληματίες, οι δήθεν ναζιστές, οι δήθεν μαχαιροβγάλτες να αποτελέσουν τον στρατηγικό ρυθμιστή του εκλογικού αποτελέσματος;
Σε ποια πλέον επίπεδα θα φθάσει διεθνώς ο διασυρμός και ο εξευτελισμός της κυβέρνησης Σαμαράς, καθώς και όλου του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, όταν μια μερίδα του Ελληνικού Λαού, μέσω της εκλογικής της ετυμηγορίας, αναδείξει σε στρατηγικούς ρυθμιστές αυτούς που η αστική δημοκρατία κρατά, αναίτια φυλακισμένους, με την αποδοχή και την σιωπηρή συναίνεση της δοσίλογης αριστεράς;
Μετά από αυτό τα ψεύδη και οι σκευωρίες που εδώ και μήνες προβάλλονται εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, θα είναι πλέον αναμφισβήτητα.
Να λοιπόν γιατί το άθλιο κατεστημένο και τα άθλια ΜΜΕ προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να περιορίσουν τα ποσοστά μας.
Παρόλα αυτά εχθές το βράδυ, γύρω στις 11.30 (ζώνη ενηλίκων) το Mega πρόβαλε ένα προεκλογικό μας σπότ. Μπορεί να έκαναν και λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών