Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2015

ΠΑΡΟΝ: Εκτίμηση ΝΔ: "Χάνουμε κατά κράτος από το ΣΥΡΙΖΑ... Η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη και με υψηλότερα ποσοστά από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις"

Ένα πολύ ενδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο δημοσίευσε το "ΠΑΡΟΝ" την προηγούμενη Κυριακή με εκτιμήσεις που κάνουν από το επιτελείο της ΝΔ και τις όποιες προσδοκίες που έχουν πια εκμηδενιστεί από την υπάρχουσα πολιτική συγκυρία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το αποτέλεσμα της πρώτης θέσης έχει ήδη κριθεί και αρχίζουν σιγά, σιγά και το "χωνεύουν" και στη ΝΔ.

Χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα:

Ο... φόβος της μεγάλης ήττας στις επικείμενες εκλογές διαπερνά τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας! Πρώην υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη δεν συμμερίζονται -θεωρούν αβάσιμη- την αισιοδοξία του Μεγάρου Μαξίμου ότι «η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αναστρέψιμη» και ως εκ τούτου όλα είναι ανοιχτά.

Αντίθετα, πιστεύουν ότι η πρώτη θέση έχει κριθεί και δεν κρύβουν τις ανησυχίες τους για το ενδεχόμενο το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ να αυξηθεί περαιτέρω. Κάτι που, όπως είναι φυσικό, θα προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις και θα φέρει τον Αντ. Σαμαρά σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση. 

Λόγω και της πόλωσης, η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας έχει φτάσει πλέον κοντά στο 80%, κατά συνέπεια έχει ελάχιστα περιθώρια βελτίωσης, καθώς αποκλείεται να υπερβεί το 85%. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό που μπορεί να επιτύχει έχει «ταβάνι»

Ο εφιάλτης της ΝΔ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, από την παραδοχή ότι η Χρυσή Αυγή ατσαλώνει τα ποσοστά της, καθώς έχει πιστούς οπαδούς που δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν την ψήφο τους στα μνημονιακά κόμματα.

Τέλος, υπάρχει και ο παράγοντας Χρυσή Αυγή, απ’ όπου ήλπιζαν στη Νέα Δημοκρατία να αντλήσουν ψηφοφόρους, εξ ου και τις τελευταίες ημέρες ο κ. Σαμαράς αναπτύσσει μια «σκληρά δεξιά» ρητορική και επιχειρηματολογία, με αναφορές στη λαθρομετανάστευση, την τρομοκρατία, την Εκκλησία κ.ά. 

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η νεοναζιστική οργάνωση κρατάει δυνάμεις παρά το γεγονός ότι η ηγεσία και τα περισσότερα από τα βασικά στελέχη της βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. 

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις εκλογές θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, διότι μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων αποφεύγει να δηλώσει ευθέως την προτίμησή του


Στις 25 Ιανουαρίου γράφουμε τον επίλογο - εφιάλτη τους.



 

1 σχόλιο:

  1. "Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις εκλογές θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, διότι μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων αποφεύγει να δηλώσει ευθέως την προτίμησή του "...... χε χε χε χε χε ..... πρέπει να το παραδεχθούμε ότι έχουν το κληρονομικό χάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών