Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

Τι Σημίτης, τι Τσίπρας... Ίδια συνθήματα με σκοπό την κοροϊδία του ελληνικού λαού!


«Το μέλλον ξεκίνησε»: όταν στον Σύριζα αναβιώνει το σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Ο διάσημος μίμος της πολιτικής ζωής Αλέξης Τσίπρας, αφού επί δυόμιση χρόνια μεταλλάχτηκε σε Τζέφρυ Παπανδρέου υιοθετώντας τόσο το στήσιμο και την ομιλία όσο και τις κινήσεις του ανθρώπου που έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ, θεωρεί πλέον αναγκαίο να εντάξει στο επικοινωνιακό μέρος της προπαγάνδισης του Σύριζα, συνθήματα του ΠΑΣΟΚ από την περίοδο που πρόεδρός του υπήρξε ο Κώστας Σημίτης!
Μετά το πέρας της τρίτης, αποτυχημένης για τη Χούντα Σαμαρά ψηφοφορίας για την...
εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Τσίπρας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε: «το μέλλον ήδη ξεκίνησε». Ήταν μια ατάκα της στιγμής αυτή που μεταχειρίστηκε ο αγαπημένος του αμερικανικού κεφαλαίου; Όχι βέβαια, ήταν το σύνθημα που επιλέχτηκε από το επιτελείο της Κουμουνδούρου για την προεκλογική περίοδο μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Για του λόγου το αληθές, είναι το κεντρικό σύνθημα στην εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου όπου έλαβε χώρα το έκτακτο συνέδριο του Σύριζα προ ολίγων ημερών.

«Το μέλλον ξεκίνησε», Ελλάδα με αξιοπρέπεια-δικαιοσύνη και δημοκρατία, προπαγανδίζουν οι «πρωτοπόροι» σε ιδέες και πρόσωπα, «σοφοί» της πρασινοροζ αριστεράς.
Πρωτοπόροι είπατε; Μα αυτό το σύνθημα κάτι μας θυμίζει! Και ω του θαύματος, μια γρήγορη αναζήτηση δίνει απαντήσεις και ξεγυμνώνει την απάτη των πρασινοφρουρών του Τσίπρα που ακολουθούν κατά γράμμα σε συνθήματα και πρακτικές το κλεφτοΠΑΣΟΚ: «το μέλλον ξεκίνησε», υπήρξε το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σημίτη το έτος 2000!
Φήμες λένε πως εξαιτίας της κατακραυγής, η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται να αλλάξει άρον-άρον το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας. Να αλλάξουν σύνθημα έχουν την δυνατότητα. Αλλά τη νοοτροπία και τις πρακτικές της πασοκικής πανούκλας δεν πρόκειται να τις αποτινάξουν ποτέ από πάνω τους γιατί είναι εύκολο να είσαι κρατικοδίαιτος και να πουλάς επανάσταση.
Ο Ελληνικός Λαός τους γνωρίζει καλά. Το ότι άλλαξαν κοστούμι δεν σημαίνει πως άλλαξαν και οι προθέσεις τους. Είναι εκείνοι που έχτισαν το κομματικό-πελατειακό Κράτος και απολαμβάνουν τα προκλητικά του προνόμια, βολεμένοι σε κάθε τομέα του κρατικού μηχανισμού.
Οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες εκφράζονται μόνο από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μονάχα από τη Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών