Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

Οι “νταβατζήδες” εγκαταλείπουν τον Αντωνάκη: Ομαδική άρνηση συστημικών δημοσιογράφων να είναι υποψήφιοι με τον Σαμαρά


Οι “νταβατζήδες” εγκαταλείπουν τον Αντωνάκη: Ομαδική άρνηση συστημικών δημοσιογράφων να είναι υποψήφιοι με τον Σαμαρά

Μπαράζ από «χυλοπίτες» εισέπραξε ο Σαμαράς από μια σειρά δημοσιογράφους, στην προσπάθειά του να τους πείσει να συμμετάσχουν στους εκλογικούς συνδυασμούς της Ν.Δ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Σαμαράς συνεχίζοντας την παράδοση που εγκαινίασε τον Μάιο στις ευρωεκλογές (όταν έκανε προτάσεις και εισέπραξε ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από Αλέξη Παπαχελά, Μαρία Χούκλη, Νότη Παπαδόπουλο), αυτή τη φορά έσπευσε να ζητήσει να στρατευθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. η Σία Κοσιώνη (!), ο Γιάννης Πρετεντέρης (!!) και ο Άρης Ραβανός.
Και αυτή τη φορά, οι εν λόγω δημοσιογράφοι απέρριψαν την.....
πρόταση του Σαμαρά. Πέρα από το εμφανές σύνδρομο απελπισίας και ηττοπάθειας που διακατέχει τον τέως (πλέον) πρωθυπουργό, σε σημείο που να μην δέχεται ούτε μια θετική απάντηση, γεννάται το ερώτημα γιατί αυτή η έντονη επιθυμία για τη συμμετοχή τόσο πολλών δημοσιογράφων στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Θεωρεί ότι θα κερδίσει επικοινωνιακά με αυτόν τον τρόπο; Ή μήπως θέλει να τους ευχαριστήσει για την προκλητική στάση υπέρ του ιδίου που είχαν επί δυόμιση χρόνια; Ειδικά η περίπτωση του Πρετεντέρη είναι κραυγαλέα, αν θυμηθούμε μάλιστα με πόσο πάθος τον είχε υπερασπιστεί πριν από λίγο καιρό στη Βουλή, έχοντας μάλιστα το θράσος και την αναίδεια να λέει ότι ο υπάλληλος του Mega του έχει ασκήσει στο παρελθόν «σκληρή κριτική»!
Η άρνηση όλων αυτών των συστημικών δημοσιογράφων να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., υπό την αρχηγία του Σαμαρά, αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι στα μούτρα του, αλλά και μια επιπλέον απόδειξη της επερχόμενης εκλογικής συντριβής της Ν.Δ. Ό,τι κι αν σκαρφιστεί ο αγχωμένος και πανικοβλημένος εγκέφαλος του Σαμαρά, η κατάσταση διασυρμού είναι οριστικά μη αναστρέψιμη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών