Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

Συμβαίνουν και εις τας Ευρώπας: Κόκκινα σκυλιά μαζί με υπουργούς της Μέρκελ στις αντισυγκεντρώσεις κατά των πατριωτών στην Γερμανία

Γράφει ο Αντίοχος

Αν νομίζετε ότι η δράση του κόκκινου παρακράτους κατά οτιδήποτε εθνικού είναι καθαρά ελληνική πατέντα, σίγουρα κάνετε λάθος. Το μαρξιστικό παρακράτος, λειτουργεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, με τους ίδιους τρόπους. Σε κάποιες μάλιστα, εναγκαλιζόμενο ολοφάνερα με το κράτος!
Όπως για παράδειγμα στην Γερμανία της φράου Μέρκελ. Είδαν κι απόειδαν, λοιπόν, οι συστημικοί, ότι οι διαδηλωτές κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά συνεχώς γίνονται...
ακόμα περισσότεροι (παρά τις… συμβουλές της Μέρκελ και των λοιπών συστημικών παραγόντων) και ξαμόλησαν στους δρόμους τα κόκκινα σκυλιά τους, για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας.

Έτσι, την ίδια ώρα που τη νύχτα της Δευτέρας στην «πρωτοπόρα» Δρέσδη συγκεντρώθηκαν 18.000 διαδηλωτές κατά του εξισλαμισμού της Ευρώπης - αριθμός ρεκόρ από την έναρξη των κινητοποιήσεων, τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος πραγματοποίησαν αντισυγκεντρώσεις στην Δρέσδη και σ’ ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα, σε κάποιες εξ’ αυτών εμφανίστηκαν μέχρι και… υπουργοί της Μέρκελ, όπως ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας, στην αντισυγκέντρωση του Βερολίνου, «αγκαλιά και πλάι-πλάι» (που λέει και το τραγούδι) με τους δήθεν «αντισυστημικούς» αριστεριστές.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    Βίντεο ΣΟΚ για την μετανάστευση! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 1.5 ΛΕΠΤΟ
    Αφιερωμένο στους απανταχού "αριστερο-προοδευτικούς" λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης.
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4370.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών