Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015

Παυλόπουλος: Τελη Δεκεμβρίου 2014: "Δε με θέλει ο λαός... Αποχωρώ από την πολιτική" - Φεβρουάριος 2015: "Ευχαριστώ για την Τιμή να είμαι ο επόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας"

Γράφει ο Αινείας

Τέλη Δεκεμβρίου 2014. Μόλις έχει λήξει και η 3η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ξεκινά η αρχή του τέλους για την πτώση του Σαμαρά.
Η διαφαινόμενη πανωλεθρία της ΝΔ στις εκλογές έχει ως αποτέλεσμα ένα, ένα τα "ποντίκια" της "ελαφροδεξιάς" να πηδούν από τον.... Τιτανικό ώστε να αποφύγουν την συντριβή, προσωπική και κομματική.

Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της δηλώνει τα εξής, σε "δεξιό" site, σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ή όχι

"Φεύγω γιατί ΔΕΝ ΑΡΕΣΩ..."
"Πέρασε η μπογιά μου. Αποφάσισα να φύγω με αξιοπρέπεια γιατί φαίνεται ότι δεν αρέσω.".
 "Το μήνυμα μου το έστειλε ο ελληνικός λαός το 2012, όταν ήρθα έβδομος και καταϊδρωμένος..."
"Τα κρεμάω τα παπούτσια μου αν...
χρειαστεί.. Η θέση μου είναι στο Πανεπιστήμιο."
"Απελευθερώθηκα από την πολιτική."

Τα παραπάνω είναι λόγια του.... πολιτικού ογκόλιθου Προκόπη (Πάκη) Παυλόπουλου ο οποίος περιχαρής μετά τη συνάντησή του με τον πολιτικό απατεώνα Τσιπρα, δήλωσε ότι είναι "τιμή μου να με προτείνει ο Πρωθυπουργός για το ανώτερο πολιτειακό αξίωμα της Χώρας...".

Ο νέος "μνημονιακός" Πρόεδρος της Δημοκρατίας λοιπόν ξεκινά το έργο του με παρακαταθήκη τη... συνέπειά του και την αξιοπιστία λόγων και πράξεων!
Κάθε σχόλιο επιπλέον περισσεύει για τον "Πρόεδρο όλων των Ελλήνων" που μέχρι προ ημερών πίστευε ότι ο "λαός δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό" και πώς "τελείωσε με την πολιτική"


1 σχόλιο:

  1. Ti σας κάνει εντύπωση; Κάτι αποτυχημένους της πολιτικής πάνε και κάνουνε Προέδρους. Θυμόμαστε όλοι τις περιπτώσεις Στεφανόπουλου και Παπούλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών