Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015

Γελά όλη η Ελλάδα: Τα βρίσκει και με Βενιζέλο ο Τσίπρας!

Ανοιχτός σε κάθε είδους συνεργασία με το κλεφτοΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο προσωπικά, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου!
Η συνάντηση ανακοινώθηκε πως αφορούσε την ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον πρωθυπουργό σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. «Θέλω να ανταλλάσσουμε τις εμπειρίες μας» τόνισε ο Βενιζέλος για ν’ απαντήσει ο Τσίπρας: «είμαι ανοιχτός σε ενημέρωση».
Ενδεικτική όμως της μνημονιακής στροφής Τσίπρα υπήρξε η....
επισήμανση πως εξετάζεται το ενδεχόμενο συγκρότησης «εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης»! Η συγκεκριμένη δήλωση αποκτά ακόμη βαρύτερη σημασία καθώς δεν ακούστηκε από τα χείλη Τσίπρα για πρώτη φορά κατά τη συνάντηση με τον Ε. Βενιζέλο: είχε πρωτοειπωθεί στη συνάντηση Τσίπρα και Σ. Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν.
Συνεπώς, καθίσταται ξεκάθαρο πλέον πως οι μεγαλόστομες διακηρύξεις Σύριζα για το υποτιθέμενο «τέλος των Μνημονίων», υπήρξαν ένα επιτυχημένο τρικ εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού κατά την προεκλογική περίοδο. Η μετεκλογική «σκληρή στάση» έναντι των δανειστών κράτησε μερικές μόνο εβδομάδες, ίσα για να διατηρήσει βραχυπρόθεσμα τις φρούδες ελπίδες των αδαών.
Οι διεθνείς δανειστές μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, ο Σύριζα (και οι ΑΝΕΛ) αποτελούν την εγγύηση της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gela-olh-h-ellada-ta-briskei-kai-me-benizelo-o-tsipras#ixzz3S8EQVwUW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών