Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015

Αντώνης Ρουπακιώτης: Αντίθετες με το δικαιικό μας σύστημα οι φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, προερχόμενος και δηλωμένος αριστερός εξέφρασε για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες και τις ενστάσεις του αναφορικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Ρουπακιώτης όταν ξεκίνησε η πολιτική δίωξη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε δημόσια και ευθαρσώς πως όλη η σκευωρία στήθηκε κατόπιν υπόδειξης των σιωνιστικών λόμπυ σε ΗΠΑ και Ε.Ε.

Χθες ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σε ερώτηση που δέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από το παραδικαστικό κύκλωμα και για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δήλωσε χαρακτηριστικά:...
"Κι όταν ήμουν υπουργός, και πριν και τώρα που δεν είμαι υπουργός, χωρίς να σημαίνει πως όλες οι πράξεις των αρμοδίων οργάνων της Δικαιοσύνης είναι σωστές, έχουμε πολύ καλούς δικαστές και μεσαίους δικαστές και κακούς δικαστές... Ωστόσο θα μου έβγαινε μία δικαιική αντίληψη, ως μια ευδία λειτουργία της Δημοκρατίας όντως να είναι μέσα αυτοί που αποδεδειγμένα υπάρχουν ενδείξεις. Γιατί τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο των ενδείξεων. Να είναι μέσα εκείνοι οι οποίοι με τις πράξεις τους συνδέονται με εγκλήματα! Τώρα ποιοι είναι αυτοί; Λίγοι - πολλοί δεν το ξέρω... ".

Με λίγα λόγια ο έγκριτος νομικός και πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Ρουπακιώτης εκφράζει ανοιχτά τις ενστάσεις του για το γεγονός ότι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακίστηκαν και παραμένουν παράνομα έγκλειστοι δίχως καν να υπάρχουν ενδείξεις εναντίον τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά μέσα πρέπει να είναι όσοι συνδέονται με εγκληματικές πράξεις.

Τώρα πώς γίνεται να βρίσκονται στην φυλακή άνθρωποι δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους με κατηγορίες τα άρθρα, τα βιβλία και τις ομιλίες τους στη Βουλή (!), μόνο το παραδικαστικό κύκλωμα του "Μπάμπη" το γνωρίζει...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών