Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

Ο Μπαρουφάκης, οι γερμανοί και η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε εκτενές άρθρο του το βρετανικό BBC, εξηγεί γιατί ήταν «πάτημα στον κάλο» της Γερμανίας η αναφορά του Μπαρουφάκη στην ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας ότι «ήταν ο τρόπος που Έλληνα υπουργού να πείσει τη Γερμανία να μην επιμείνει στη λιτότητα». Ιδού:

«Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Γιάννη Βαρουφάκη στους...
Ναζί, στις κοινές δηλώσεις του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Οι Έλληνες θεωρούν ότι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής, είναι η πιο ζοφερή ίσως επίπτωση της οικονομικής κρίσης. Το μήνυμα Βαρουφάκη προς το Σόιμπλε ήταν “επιμείνετε στις απαιτήσεις σας για νέες περικοπές και ο εφιάλτης που κι εσείς αντιμετωπίσατε, θα συνεχίσει να εξαπλώνεται στην Αθήνα”».

Πράγματι, η ύπαρξη μιας ισχυρής Χρυσής Αυγής, θεωρείται ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Γερμανούς εξουσιαστές. Γι’ αυτό άλλωστε, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών –προφανέστατα κατόπιν εντολής του διδύμου Μέρκελ-Σόιμπλε- έφτασε μέχρι του σημείου να χρηματοδοτεί το πόνημα ενός σεσημασμένου αριστεριστή (του φον Δημητράκη Ψαρρά) κατά της Χρυσής Αυγής και τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ (των νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους…), επίσης κατά της Χρυσής Αυγής. Βέβαια, μέχρι που να φτάσουν οι Γερμανοί στην κατάργηση του Μνημονίου και στο χάρισμα των ελληνικών χρεών, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αλλά, όταν το 6,3% της Χρυσής Αυγής γίνει 16,3 και 26,3%, τότε μέχρι και… τούμπες θα κάνουν οι Γερμαναράδες στους Μπαρουφάκηδες και τους Τσιπροκαμμένους!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών