Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

Ποιον (πολύ… φιλορώσσο) πολιτικό «κάρφωσαν» τα wikileaks ως άνθρωπο των αμερικανών;


Ποιον (πολύ… φιλορώσσο) πολιτικό «κάρφωσαν» τα wikileaks ως άνθρωπο των αμερικανών;

Γράφει ο Αντίοχος

Τα θυμάστε αυτά τα… άτιμα τα wikileaks, τα άκρως απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας, που διέρρευσαν  και… εξέθεσαν κόσμο και κοσμάκη (ή τα «διέρρευσαν» οι ίδιοι οι Αμερικανοί για να κάνουν «outing» -όπως το λένε οι του… τρίτου φύλου-, δηλαδή να εκθέσουν τους τσανακογλείφτες τους…); Μεταξύ των άλλων, αποκάλυψαν ότι ο… φιλορώσσος μέχρι τα μπούνια (όπως τον παρουσιάζουν σήμερα τα παπαγαλάκια του…) προεδροπάνος Καμμένος, ήταν στην πραγματικότητα άνθρωπος των… Αμερικανών. Έτσι, το 2006, ο τότε πρέσβης των καουμπόηδων στην Αθήνα, Ρις, είχε ενημερώσει τους ανωτέρους του, ότι ο Πανοκαμμένος «θα επιθυμούσε τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας». Προφανώς, αυτό το είχε ζητήσει –επιμόνως!- ο ίδιος από......
τον πρέσβη. Αλλά οι Αμερικανοί, έκριναν την περίπτωσή του μη σοβαρή και δεν του έκαναν τη χάρη.

Η επόμενη αποκάλυψη των wikileaks για τον λεγάμενο, έχει σχέση με τις αποστολές που του ανέθεταν οι Αμερικανοί. Όπως για παράδειγμα στις 21 Δεκεμβρίου του 2006, επί υπουργίας Μεϊμαράκη στο Αμύνης, όπου η πρεσβεία αναθέτει στον –προφανέστατα- άνθρωπό της Πανοκαμμένο –τότε πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής- να μάθει τι ρόλο παίζει ο Μεϊμαράκης (που προφανώς τους έκανε τον… δύσκολο, για τους δικούς του λόγους). Ιδού και η απάντηση του Πανοκαμμένου: «Το πόστο του υπουργού Εθνικής Άμυνας δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Μεϊμαράκη, αλλά βλέπει πως τα στρατιωτικά ζητήματα μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην πολιτική». Στη συνέχεια, ο πρέσβης ενημέρωσε τους προϊσταμένους του, ότι: «Ο Καμμένος επίσης μας είπε ότι ο Μεϊμαράκης του είχε ζητήσει προσωπικά να επιβλέπει ζητήματα στρατιωτικών προμηθειών». Σα να τους λέει: «Για τις δουλειές σας με τα εξοπλιστικά, απευθυνθείτε σε μένα. Εγώ κάνω κουμάντο!».
Τέλος, το 2007, ο (όχι ακόμα…) σύντροφος Πανοκαμμένος, Ιππότης του Εθνικού Τάγματος της Αξίας (παρασημοφορηθείς από τον Σαρκοζί…), διορίστηκε υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου κ.τ.λ., με υπουργό τον Βουλγαράκη. Και τον Ιούνιο του 2008, τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας που έφεραν στο φως τα wikileaks, τον φέρει να ζητά τη συνδρομή των ΗΠΑ στην οργάνωση του Λιμενικού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει εξασφαλίσει στήριξη και χρηματοδότηση για τη βοήθεια αυτή από «πολύ ψηλά»! Φυσικά, ο κατά τα άλλα λαλίστατος Πανοκαμμένος, δεν έχει τολμήσει ποτέ (και πως θα μπορούσε άλλωστε…) να διαψεύσει τα wikileaks.
Για τα τωρινά του χαμπέρια, υπομονή μέχρι να «διαρρεύσουν» τα επόμενα wikileaks…
(ΥΓ): Παπαγαλάκια, ρουφήξτε τ’ αυγό σας!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών