Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Προειδοποιεί ο Κρούγκμαν: "Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!"


Προειδοποιεί ο Κρούγκμαν: Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα παρέμβαση υπέρ των Τσιπροκαμμένων, προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερους όρους στην ζητούμενη παράταση του Μνημονίου, έκανε ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος, Πολ Κρούγκμαν, τέκνο «εκλεκτής» οικογενείας, που μετανάστευσε από τα γκέτο της Πολωνίας στις ΗΠΑ, το 1922.
Ο Κρουγκμαν τα’ βαλε με την (φαινομενικά…) αδιάλλακτη γερμανική θέση, που κατά τη γνώμη του οδηγεί είτε σε Grexit είτε σε πλήρη εγκατάλειψη των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για το δράμα του ελληνικού λαού, αλλά γιατί θεωρεί πως ο μόνος ωφελημένος από μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η (μισητή…) Χρυσή Αυγή:
«Αυτό μου μοιάζει σαν μια προσπάθεια να....
αναγκάσουν την Ελλάδα να βγει από το ευρώ τώρα. Η πολιτική της Γερμανίας είναι αναμφίβολα υπέρ του Grexit. Είναι επίσης, εξαιτίας των πιθανών επιπτώσεων, υπέρ της Χρυσής Αυγής».
Ας μην ανησυχεί ο Κρουγκμαν κι ας μην είναι… άδικος! Διότι, η σημερινή Γερμανία της φράου Μέρκελ, καταφέρνει να τα… συνδυάζει όλα τέλεια.
Και την αφαίμαξη του ελληνικού λαού προς χάριν των διεθνών τοκογλύφων και την αντιμετώπιση του ελληνικού εθνικισμού, φτάνοντας στο σημείο να χρηματοδοτεί από την έκδοση βιβλίων σεσημασμένων αριστεριστών κατά της Χρυσής Αυγής μέχρι «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών