Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Τελικά η χυδαία και αχρεία διαλεκτική παραμένει. Η νέα κυβέρνηση από πολύ νωρίς έδειξε πόσο δημοκρατικά και συνταγματικά σέβεται την ετυμηγορία του 6,3% του Ελληνικού Λαού. Όπως ο κύριος Βαρουφάκης από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας κυβέρνησης, ζήτησε από τους ευρωπαίους οικονομική ενίσχυση για να μην καταλάβει την εξουσία η Χρυσή Αυγή, έτσι και ο πρωθυπουργός της Χώρας στη χθεσινή του συνέντευξη στο Stern δήλωσε ότι δεν πρέπει να στέλνει το Eurogroup τελεσίγραφα στην κυβέρνηση, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα μεγάλο ποσοστό αποδοχής που δεν πρέπει να αγνοηθεί, διαφορετικά η απογοήτευση μπορεί, όπως επισήμανε «να οδηγήσει τον κόσμο στα χέρια της φασιστικής Χρυσής Αυγής».
Και ο υπουργός Οικονομικών και ο πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την ίδια διαλεκτική επαναλαμβάνοντας το ίδιο επιχείρημα. Με άλλα λόγια, ενισχύστε μας οικονομικά, για να....
μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε κυβέρνηση, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους «λαγούς με πετραχήλια» που τάξαμε προεκλογικά στους ψηφοφόρους και αν μας πετάξετε εκτός ευρώ, είμαστε τόσο ανίκανοι και φυγόπονοι που δεν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και ως εκ τούτου, ο κόσμος θα μας διώξει κλοτσηδόν.
Τελικά κύριοι της κυβέρνησης τι είναι η Χρυσή Αυγή που επικαλείστε;  Ο μπαμπούλας της Ευρώπης; Και για ποιο λόγο;
Μήπως διότι όταν θα αποτύχετε εσείς είτε  αποδεικνύοντας ότι δεν διαφέρετε τελικά σε τίποτα, από τους προηγούμενους όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας με τους δανειστές, απλά έχετε τα πουκάμισα έξω από το παντελόνι, φοράτε επώνυμα κασκόλ, διαθέτετε περισσή αλαζονεία και μετονομάζετε την δανειακή σύμβαση  σε «Ελενίτσα» ή «Μαριγούλα», είτε όταν αποδειχθεί, ότι οι προεκλογικές σας υποσχέσεις, ήταν έωλες και σκόπιμες, είτε αν τελικά λόγω της προαναφερόμενης αλαζονείας, οδηγήσετε τη Χώρα σε περιπέτεια, εντελώς απροετοίμαστοι να την αντιμετωπίσετε, ο Ελληνικός Λαός θα στραφεί στη μόνη πολιτική δύναμη που του λέει την αλήθεια χωρίς να του χαϊδεύει τ’ αυτιά και που θα είναι αδιαπραγμάτευτη απέναντι στους δανειστές, έχοντας όμως εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση Grexit;
Και που δεν είναι άλλη από τη Χρυσή Αυγή.
Μήπως εμμέσως πλην σαφώς, προβάλλοντας τον φόβο ανόδου της Χρυσής Αυγής, είναι σαν να λέτε στους Ευρωπαίους βοηθήστε μας να παραμείνουμε στην εξουσία, γιατί αν τελικά καταρρεύσουμε και κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή, αυτοί δεν είναι τσάμπα μάγκες σαν και εμάς, που πουλάμε αγριάδες για το θεαθήναι για να ικανοποιούμε ακουστικά τον αγανακτισμένο Λαό,  αλλά στην πραγματικότητα είμαστε θρασύδειλοι. Αυτοί δεν υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, δεν προβαίνουν σε υπερφίαλους λεονταρισμούς άνευ αντικρίσματος, δεν σκύβουν και δεν διαπραγματεύονται. Πάνω απ όλα για αυτούς είναι η Πατρίδα και ο Λαός και ο Λόγος τους είναι συμβόλαιο. Οπότε καλύτερο είναι να έχετε εμάς απέναντί σας ως διαπραγματευτές στο τραπέζι, το Γιά(ν)νη με το burberry κασκολάκι, παρά το Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών