Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, απατημένος συζύγος και το ξύλο που οδήγησε στο σπάσιμο των δοντιών!

Γράφει ο Αινείας

Ήταν το 2009, όταν η Κυβέρνηση Καραμανλή βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθώς οι Αμερικανοσιωνιστές πίεζαν τον "μπούλη" Καραμανλή να αποχωρήσει από την εξουσία και το φερέφωνό τους, ΓΑΠ - Jeffrey, να ετοιμάζεται εν μέσω οχλοβοής και μιντιακών διθυράμβων να τον διαδεχθεί.

Τον Φεβρουάριο του συγκεκριμένου μήνα στο διαδίκτυο, μέσω του παραπολιτικού site press-gr διακινείται ένα απίστευτο παραπολιτικό "love story" για τον "υπουργό που τον πιάσανε στα πράσα" την ώρα της συνουσίας και ο απατημένος σύζυγος τον έκανε "ΠΑΚΗστανο από το ξύλο", αναγκάζοντάς τον να εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ για 2 εβδομάδες μέχρι να φτιάξει τη διαλυμένη οδοντοστοιχία του.

Χαρακτηριστικά η "σκληρή δεξιά" εφημερίδα "Ελεύθερος" αναφέρεται στο γεγονός ως εξής:

Γράφει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Έχουμε μείνει με ανοικτό το στόμα με όλα όσα κυκλοφορούν ακόμη και....

στο Διαδίκτυο,για υπουργό της Κυβέρνησης και τα "ανδραγαθήματά" του σε διαμέρισμα της Κυψέλης. Μάλιστα, η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και ακούγονται καθημερινά, πλέον, σχόλια και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ η πολιτική "πιάτσα" "βοά" και το θέμα δεν είναι εύκολο να "θαφτεί".

Βέβαια, η προσωπική ζωή του καθενός δεν μας αφορά. Ιδιαίτερα όταν αυτή δεν προσβάλλει κανένα. Ούτε και θέλουμε να μπούμε στην κρεβατοκάμαρα κανενός, γιατί οι προσωπικές επιλογές κάθε ανθρώπου είναι σεβαστές.

Από το σημείο αυτό μέχρι τον πλήρη αυτοεξευτελισμό κάποιου,που τυχαίνει να είναι και δημόσιο πρόσωπο, μάλιστα, υπάρχει τεράστια διαφορά.
Γι΄αυτό και εφόσον, όσα λέγονται και γράφονται είναι
αληθινά, θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του ίδιου του κυρίου Καραμανλή, ο οποίος έχει υποχρέωση να απομακρύνει μεθοδικά αλλά και σταθερά από την Κυβέρνηση τον "άτακτο" υπουργό του.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Διότι το τι κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, δεν περιγράφεται. Μιλάμε για ένα Μέσο, δηλαδή, στο οποίο έχουν πρόσβαση, πλέον, εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ, από τους τακτικότερους χρήστες είναι τα νέα παιδιά.

Τα οποία βλέπουν και διαβάζουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα ερωτικά κατορθώματα "του υπουργού με τις δύο ερωμένες στο ίδιο υπουργείο που μαλλιοτραβιούνται". Για το "ξύλο που έφαγε ο υπουργός" από τον απατημένο σύζυγο στο διαμέρισμα της Κυψέλης, όπου "πιάστηκε στα πράσα", καθώς και για τα "δόντια που του έσπασε", τα οποία ο ερωτύλος υπουργός, πρόσφατα, είχε επιδιορθώσει!

Ήδη, από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πολλά από αυτά έχουν αρχίσει να αναπαράγονται, ενώ ακούσαμε σε συγκεκριμένη εκπομπή να γίνεται λόγος για "κοτζάμ υπουργό" με περιγραφές και αστειάκια που ουσιαστικά τον "φωτογράφιζαν".

'Επειτα απ΄όλα αυτά δεν δικαιούμαστε να αποκρύβουμε μια υπόθεση που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν στο παρελθόν καταγγέλαμε το ΠΑΣΟΚ και τους διάφορους υπουργούς του που επιδίδονταν στο συγκεκριμένο "σπορ".
Όπως και τον ιδρυτή του Κινήματος, παλαιότερα, με το ιστορικό του νεύμα απο το αεροπλάνο που τον μετέφερε πίσω στην Αθήνα, μετά την νοσηλεία του στο Χέρφιλντ.

Κύριε Καραμανλή, ανταποκρίνονται όλα αυτά, αλήθεια, στη "σεμνότητα και ταπεινότητα" που επικαλεστήκατε; Καθώς και στο νέο ήθος και ύφος που δεσμευτήκατε ότι θα φέρετε στην πολιτική ζωή του τόπου;

Δυστυχώς, ακούγονται πολλά και διάφορα, κύριε Καραμανλή και γι άλλους υπουργούς και υφυπουργούς σας. Για να μην μιλήσουμε, μάλιστα, για ανώτατο αξιωματούχο της Ν.Δ. και του κράτους, που λέγεται πως διατηρεί στο ίδιο γραφείο την ερωμένη αλλά και την κόρη του. Κι όλα αυτά αναδεικνύονται καθημερινά στο Διαδίκτυο και αναπαράγονται στην "πιάτσα".

Τελικά, θα μας φάει η ...Κυψέλη! Διότι πέρα απ΄όλα τα άλλα, τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους "νέους Ζαχόπουλους", κύριε Καραμανλή... Υ.Γ.
Το "ΠΑΚΗΣ" υποκοριστικό του "Προκόπης" δεν είναι...;!
Προκόπης δεν είναι και το μικρό του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών