Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

Πώς το διαζύγιο της Ασημακοπούλου έσωσε τον Σαμαρά από νέα γκάφα…


Πώς το διαζύγιο της Ασημακοπούλου έσωσε τον Σαμαρά από νέα γκάφα…

Δεν θα είναι τελικά γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ η Άννα Ασημακοπούλου λόγω… οικογενειακών υποχρεώσεων! Γκάφα με το καλημέρα έκανε ο Σαμαράς στην προσπάθειά του να ανασυγκροτήσει την νέα κοινοβουλευτική ομάδα στη βουλή.
Πριν μερικές μέρες ο Σαμαράς μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ ανακοίνωσε πως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα είναι η νέα γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ. Όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να το επιτρέπει ο κανονισμός του κόμματος ο οποίος ορίζει ότι για να μπορέσει ένας βουλευτής να εκλεγεί στη θέση του γραμματέα της Κ.Ο. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 6 χρόνια θητείας.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπουλου όμως εκλέχτηκε τον Μάιο του 2012 όποτε έχει μόλις 2,5 χρόνια θητεία. Συγκεκριμένα ....
στην παράγραφο 1 του άρθρου 4 του κανονισμού λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αναφέρεται: «Γενικός Γραμματέας της K.O. εκλέγεται Βουλευτής που έχει διατελέσει μέλος του Κοινοβουλίου επί έξι τουλάχιστον έτη. H εκλογή γίνεται για όλη την βουλευτική περίοδο στην πρώτη συνεδρίαση της K.O. μετά τις εκλογές.»

Ο Σαμαράς μη αποδεχόμενος την νέα γκάφα του δεν έπαιρνε πίσω την απόφασή του. Μάλιστα ήταν έτοιμος να αλλάξει και το καταστατικό αλλά τελικά η σωτηρία του Σαμαρά ήρθε από την ίδια την Ασημακοπούλου η οποία προφασιζόμενη οικογενειακές υποχρεώσεις αρνήθηκε τη θέση της γενικής γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pws-to-diazugio-ths-ashmakopoulou-eswse-ton-samara-apo-nea-gkafa#ixzz3QZvsBoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών