Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

Μ. Ιγνατίου από την Αμερική: "Η Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής αποτελεί ηχηρό χαστούκι στους πολιτικάντηδες"


Ιγνατίου: Η Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής αποτελεί ηχηρό χαστούκι στους πολιτικάντηδες

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια (ελαφρώς καθυστερημένη…) εκτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα, κάνει ο ανταποκριτής στην Αμερική των ΜΜΕ των Big Boss Μπόμπολα (πιο γνωστός ως… Voice of America), Μιχάλης Ιγνατίου, στο «Έθνος». Ο Ιγνατίου στέκεται στη μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ρίχνοντας τα βάρη στον Jeffrey και το κόμμα του (προφανώς, τα μεγάλα αφεντικά είναι πυρ και μανία με τον άλλοτε προστατευόμενό τους…), που έκοψε ψήφους από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και το… παραποτάμιο ΠΑΣΟΚ (Νο 2) του Θεοδωράκη. Βέβαια, ο λεγάμενος «ξεχνάει» ότι και στις ευρωεκλογές ήταν τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, χωρίς να υπάρχει το κόμμα του Jeffrey. Επίσης, ενδιαφέρον έχει ο χαρακτηρισμός του για την εκλογική επιτυχία των «ναζί». Ιδού το επίμαχο σημείο:
«Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν χωρίς παρατράγουδα και πραγματικά πιστεύω πως πρόκειται για άθλο, αφού η προεκλογική εκστρατεία είχε μπόλικο μίσος, δημιούργησε έχθρες και κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και αναφέρομαι στην.......
επιτυχία της ναζιστικής οργάνωσης να καταλάβει την τρίτη θέση με τη «βοήθεια» του από μηχανής Θεού, ιδρυτή του ανύπαρκτου Κινήματος, ο οποίος έκοψε ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, στερώντας τους την επικράτηση επί της ΧΑ. Η τρίτη θέση των ναζί αποτελεί ηχηρό χαστούκι στους πολιτικούς και προσβολή για τον λαό μας. Είναι άλλη μία επιτυχία των διεφθαρμένων πολιτικών μας...».
(ΥΓ) 1: Οι μόνες πρωτόγνωρες καταστάσεις των πρόσφατων εκλογών, ήταν ότι ο Αρχηγός και οι μισοί βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας βρίσκονταν στις φυλακές, οι δε υπόλοιποι υπό διαφόρους περιορισμούς, ότι το κόμμα αυτό ήταν πλήρως αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, ότι δεν πήρε –παρότι εδικαιούτο- ούτε φράγκο κρατικής χρηματοδότησης και άλλα πολλά…
(ΥΓ) 2: Προσβολή για το λαό μας δεν είναι τα ποσοστά των Εθνικιστών, είναι τα ποσοστά που πήραν τα κατεστημένα κόμματα της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους, που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την Ελλάδα και δυστύχησαν τον λαό της!
(ΥΓ) 3: Κι αν κάνει έτσι ο… The Voice of America για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής, φανταστείτε την επόμενη φορά πως θα κάνει, που θα χτυπάμε τη δεύτερη ή και την πρώτη!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών