Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Μία εκλογική νίκη εναντίον όλων

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή. Είναι, δε, ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση, μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται και πάλι σε τρίτο κόμμα της χώρας. Δεν πρέπει να παραλείψουμε την λάσπη και την προπαγάνδα, η οποία έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απ’ όλα τα κόμματα, απ’ όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, απ’ όλες τις μεγάλες φυλλάδες, προκειμένου να μη βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πολεμήσαμε εναντίον όλων και τελικά νικήσαμε.
Όσο κι αν τους δυσαρεστεί, όσο κι αν......
τους ενοχλεί, όσο κι αν τους φέρνει σε δύσκολη θέση, πρέπει να το πάρουν απόφαση. Σε αυτή τη χώρα υπάρχει πλέον ισχυρό πολιτικό κίνημα των Εθνικιστικών και είναι η Χρυσή Αυγή. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο, το οποίο θα σβήσει. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι περιστασιακή, είναι μια ψήφος ιδεολογική και βαθύτατα πολιτική. Τον Μάιο του 2012 είχαμε πάρει 6,96% και όλοι είπαν ότι «ήταν ένα φαινόμενο των καιρών» και ότι στις αμέσως επόμενες εκλογές του Ιουνίου «η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτύχει ούτε το 3%». Έγιναν και οι εκλογές του Ιουνίου του 2012 και η Χρυσή Αυγή κράτησε σταθερά το ποσοστό της και εξέλεξε 18 βουλευτές. Στη συνέχεια είχαμε, μετά από την συνεχή δράση και την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, την προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος με βρώμικες μεθοδεύσεις, την προσπάθεια του παρακράτους, να εκμηδενίσει, να εξουδετερώσει την Χρυσή Αυγή. Αναφέρομαι στις διώξεις, τόσο εμού προσωπικώς, όσο και των Συναγωνιστών – Βουλευτών και στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίοι φυλακίστηκαν. Αυτά άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή θα τελειώσει. Τα γεγονότα, τα οποία ακολούθησαν, τους διέψευσαν με τον χειρότερο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή αύξησε τις δυνάμεις της στις Ευρωεκλογές του 2014 και έτσι φτάσαμε στην διαδικασία για την εκλογή του προέδρου, όπου με τις ψήφους της Χρυσής Αυγή επιτεύχθηκε η ανατροπή της χούντας του μνημονίου, Σαμαρά – Βενιζέλου.
Στο μεσοδιάστημα, βεβαίως, είχε αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος η πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, με το βίντεο Μπαλτάκου. Σε ένα βίντεο, στο οποίο ο Νο2 της κυβερνήσεως, ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως, Μπαλτάκος, αποκάλυπτε τις μεθοδεύσεις, τις πολιτικές παρεμβάσεις, οι οποίες έγιναν, προκειμένου να βρίσκομαι σήμερα εγώ στη φυλακή. Είναι γεγονός ότι το οποιοδήποτε κόμμα θα ευρισκόταν στην δύσκολη θέση, στην οποία εβρέθη η Χρυσή Αυγή, θα είχε διαλυθεί. Η Χρυσή Αυγή, όμως, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά αναδείχτηκε, στις πρόσφατες εκλογές, σε τρίτη πολιτική δύναμη.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθούμε στις συνθήκες του προεκλογικού αγώνα. Συνθήκες πραγματικά αντιδημοκρατικές, εις ότι αφορά τη Χρυσή Αυγή. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ήταν οι τηλεοπτικές συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου, οι οποίες οργανώθηκαν από τα μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Σε όλες αυτές, παρόλη την αντίθετη θέση του ΕΣΡ, απουσίαζε η Χρυσή Αυγή. Μας αποκλείσει παντελώς από τον πολιτικό διάλογο, σε όλη την προεκλογική περίοδο. Επιπλέον, όλες οι εφημερίδες, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, όλα τα ΜΜΕ γενικά, όχι μόνο είχαν αποκλείσει συστηματικά τη Χρυσή Αυγή, αλλά έριχναν και έναν ποταμό λάσπης εναντίον μας, ενώ έθεταν ως κύριο ζήτημα των εκλογών το να μην πάρει η Χρυσή Αυγή την τρίτη θέση. Δύο, τουλάχιστον, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης του κόμματος «Το Ποτάμι», όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος, είχαν θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα στην εκλογική τους προσπάθεια το να μην βγει η Χρυσή Αυγή τρίτη δύναμη.
Κάναμε έναν αγώνα μέσα από τις φυλακές. Χωρίς χρήμα με την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησης του κόμματος μας από το κράτος, με ένα νομοσχέδιο αντισυνταγματικό το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή. Επιπλέον είχαμε εναντίον μας όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες προσπαθούσαν να κάμψουν το ηθικό των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίοι είχαν επιλέξει την Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας τα ποσοστά μας πολύ κατώτερα απ’ αυτά τα οποία πραγματικά είχαν από την έρευνα τους και αναδείχτηκαν στην κάλπη. Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες δεν λογάριασαν κάτι. Την Πίστη στην Ιδέα. Την Πίστη που πραγματικά είναι πιο δυνατή από την φωτιά.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω, πρώτον τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που περιφρόνησαν το κλίμα της πολώσεως, την κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας και τα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ, και επέλεξαν την Χρυσή Αυγή. Είναι προφανές ότι υπάρχει νωπή λαϊκή εντολή, η οποία είναι υπεράνω όλων σε μία δημοκρατία, οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να εκπροσωπούν τον Λαό στην Βουλή των Ελλήνων και όχι να βρίσκονται φυλακισμένοι με άδικες κατηγορίες, οι οποίες θα πρέπει να ερευνηθούν. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω για μία ακόμη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο το οποίο να συνδέει Βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.
Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής που έδωσαν τον αγώνα τον καλό, εναντίον όλων κυριολεκτικά, σε πόλεις και σε χώρια, σε δρόμους και σε πλατείες, όπου έφτασε γνήσιος και αυθεντικός ο λόγος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και έτσι κατορθώσαμε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Επιπλέον η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν μία ψήφος – απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία μας κρατά στη φυλακή.
Από το κελί της φυλακή, απευθύνομαι σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, και θέλω να σας πω πως δεν θα σας προδώσουμε ποτέ. Έχει ιδιαίτερη σημασία να το λέει αυτό κάποιος ευρισκόμενος, μετά από έναν άδικο διωγμό, στα σίδερα της φυλακής από ότι να το λέει κάποιος, ο οποίος βρίσκεται ελεύθερος και αποτελεί μέρος του πολιτικού κατεστημένου.
Ο Αγώνας συνεχίζεται! Ο Αγώνας για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Αγώνας για κάθαρση, για να πάνε οι κλέφτες φυλακή. Αγώνας για μια νέα Εθνικιστική Ελλάδα. Για να έρθουν και πάλι οι Έλληνες στην εξουσία. Θα είμαστε η Εθνική Αντιπολίτευση. Θα είμαστε η φωνή των Εθνικιστών στη Βουλή και αυτό δεν είναι κάτι που μας χαρίσανε, αλλά κάτι που το κερδίσαμε με σκληρούς αγώνες, με φυλακίσεις, δολοφονίες, κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, με διωγμούς, λασπολογίες και συκοφαντία. Ζήτω Η Νίκη!
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-trith-dunamh-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz3QX0BtqTs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών