Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

"Παραπολιτικά": "Όσο μένει ο Σαμαράς τόσο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτινάσσονται"


Το παραδέχονται και τα “Παραπολιτικά”: Ο Σαμαράς θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Η συντριβή της ψοφοδεξιάς στις πρόσφατες εκλογές και η ταυτόχρονη ανάδειξη - για δεύτερη συνεχόμενη φορά - της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και πραγματική Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό σήμανε παράλληλα και την οριστική κατάρρευση της Χούντας Σαμαράς.
Ο προδότης πολιτικάντης και ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου είναι και ο κύριος υπαίτιος της ενδυνάμωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Με τις βρώμικες μεθοδεύσεις του και την εθνοκτόνα του πολιτική κατέστησε σαφές σε όλο τον ελληνικό λαό πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ....
αδέσμευτη πολιτική δύναμη με εθνικό όραμα για την Πατρίδα.

Το πόσο... καλό έκανε ο παρανοϊκός βουλευτής Μεσσηνίας στην Χρυσή Αυγή το παραδέχονται ακόμα και τα "Παραπολιτικά" που σε άρθρο του Γιάννη Κουρτάκη επισημαίνουν: "Αν λοιπόν ο κ. Σαμαράς επιμείνει να παραμένει στην καρέκλα του, για ένα να είναι σίγουρος: ότι, μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να φέρει την βασική ευθύνη και για την περαιτέρω εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής".
Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι: Είτε ο βουλευτής Μεσσηνίας παραμείνει στην ηγεσία της ψοφοδεξιάς είτε αποκεφαλιστεί άμεσα, που είναι και το πιθανότερο, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να ανεβαίνει και να κερδίζει ολοένα την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ώστε να πραγματώσει τα εθνικά οράματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών