Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

Υστερόγραφα: "Η Χρυσή Αυγή είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση σε επίπεδο κοινωνίας...."

Γράφει ο Αινείας

Η σημαντικότερη παράμετρος στις εκλογές, όσο και αν θέλουν να το κρύβουν οι ΔυΝάσΤες μας, είναι ότι έφεραν τη Χρυσή Αυγή στην 3η θέση αλλά ουσιαστικά την κατέστησαν τη σημαντικότερη και μοναδική Δύναμη Εθνικής Αντιπολίτευσης σε επίπεδο κοινωνίας.

Είναι άλλωστε αυταπόδεικτο ότι η ΝΔ δεν αποτελεί πια πόλο εξουσίας, ενώ το έρεισμά της στην κοινωνία είναι μηδενικό. Αυτό ενισχύεται από τον παράφρονα, και αλαζόνα Σαμαρά που πεισματικά μένει στη θέση του ενώ ο λαός τον εξεδίωξε μανιωδώς.

Το site "Υστερόγραφα" σε έναν από τα κεντρικά του άρθρα αναφέρει όλα τα παραπάνω και τονίζει ότι η Χρυσή Αυγή και η θέση της στην Κοινωνία που σηματοδοτεί και την άμεση εξέλιξή της σε Δύναμη Εξουσίας είναι το τρομακτικότερο σενάριο του καθεστώτος (και όχι φυσικά οι γιαλαντζί αριστεροί του Τσίπρα)
Διαβάστε:
"Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σηματοδότησαν την επιθυμία του ελληνικού λαού για πολιτική αλλαγή, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.  

Είχαν ωστόσο και τη .....
ντροπιαστική παράμετρο του υψηλού ποσοστού της Χρυσής Αυγής, που κράτησε το εθνικιστικό μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου στην 3η θέση.  Ο απόηχος αυτού του αποτελέσματος δεν έχει κοπάσει ακόμη. Η Χρυσή Αυγή οδηγήθηκε, σε ηγετικό επίπεδο, στη φυλακή, με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. 
Το ανάθεμα από την ελληνική κοινωνία ωστόσο, κάθε άλλο παρά αντίστοιχα εκκωφαντικό υπήρξε.  Δυστυχώς, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Και όσο δεν υπάρχει ουσιαστική εναλλακτική λύση διακυβέρνησης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, τόσο η Χρυσή Αυγή θα γιγαντώνεται. Και θα αποτελεί, σε επίπεδο κοινωνίας, την Αξιωματική Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα. 
 Αυτό είναι το πλέον εφιαλτικό σενάριο. Και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών