Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015

Συμβαίνει τώρα: Εκτενής ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών


Ο Αγώνας μας δεν είναι προεκλογικός, αλλά συνεχής για την Πατρίδα και τον Λαό. Από το πρωί εκατοντάδες Χρυσαυγιτών και Χρυσαυγιτισσών βρέθηκαν στα διόδια Ελευσίνας και στα διόδια Αφιδνών, προκειμένου να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Ιδιαιτέρως με δεδομένο ότι μόλις χθες η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ ολοκλήρωσε την μνημονιακή κωλοτούμπα της υπογράφοντας το νέο μνημόνιο, πολύς είναι ο κόσμος που μας λέει ότι...
πλέον είναι μονόδρομος η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής και η στήριξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.



Ήδη έχουν διατεθεί στους Έλληνες χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.



Η αποδοχή από τον Ελληνικό Λαό είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και αποδεικνύει ότι ο Λαός αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους το σύστημα πολεμάει την Χρυσή Αυγή.
 




Πλέον έχει γίνει αντιληπτό σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πηγή αντίστασης στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των παγκοσμιοποιητών και αυτό φαίνεται στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, που γίνονται μονάχα σε επαφή με τον Λαό. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών