Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015

Η δίκη της Χρυσής Αυγής και ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα “Ποντίκι”- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η δίκη της Χρυσής Αυγής και ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα “Ποντίκι”- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας αναφέρθηκα στην δήλωση Βαρουφάκη, σύμφωνα με την οποία η Ευρώπη θα έπρεπε να ενισχύσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην Ελλάδα τρίτη πολιτική δύναμη είναι ένα κόμμα που, όπως δήλωσε, «δεν είναι απλά νεοναζιστικό, αλλά ναζιστικό». Αφήνοντας κατά μέρος την κινδυνολογία Βαρουφάκη, η οποία είναι δείγμα ελλείψεως πολιτικής κατευθύνσεως θα πρέπει για ακόμη μία φορά να δηλώσω ως επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό. Βεβαίως, αυτοί οι οποίοι αναγνωρίζουν ακόμη και στον χειρότερο ανθέλληνα το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, είτε ως «τούρκος» είτε ως «μακεδόνας», δεν αναγνωρίζουν σε εμάς το δικαίωμα να....
δηλώνουμε αυτό που ακριβώς είμαστε: Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι ζουν στον 21ο αιώνα και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη του μεσοπολέμου.
Την δήλωση Βαρουφάκη ακολούθησε πλήθος δηλώσεων άλλων πολιτικών σχετικά με την Χρυσή Αυγή και τον κίνδυνο μεγαλύτερης ανόδου της. Ανάμεσα στις δηλώσεις και μία του πρώην υπουργού της ΝΔ, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει οπωσδήποτε να επιτύχει, γιατί αλλιώς έρχεται η  ώρα της άκρας δεξιάς. Ιδού λοιπόν ένας ακόμη λόγος για τον οποίο διωκόμεθα, για τον οποίον ευρισκόμεθα στην φυλακή. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εναλλαγή στην εξουσία μεταξύ της κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας και της δήθεν Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άγονη και φοβούνται το επερχόμενο γι' αυτούς κακό, το οποίο δεν είναι άλλο από την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.          
Η γραμμή της Χρυσής Αυγής και μετά τις εκλογές παραμένει αταλάντευτη. Εθνική αντιπολίτευση, Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία. Οι οπαδοί μας υποστήριξαν σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμη και από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ την προοπτική της ρήξεως, εντός ή εκτός εισαγωγικών, με την σκληρή πολιτική λιτότητος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όπως φάνηκε και σε δημοσκόπηση. Η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον που έρχεται, όσο και αν προσπαθούν με διώξεις και πολιτική τρομοκρατία να την σταματήσουν οι άνθρωποι της ξενοκρατίας. Όπως γνωρίζετε όμως υπάρχει μία εκκρεμότητα, η οποία αφορά την Χρυσή Αυγή.
Ήδη έχει εκδοθεί ένα βούλευμα με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη εβδομήντα άτομα, μεταξύ των οποίων σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Εάν κανείς μελετήσει τις 40.000 σελίδες της δικογραφίας και τις εκατοντάδες ώρες του οπτικοακουστικού υλικού θα αντιληφθεί ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μία δίωξη φρονήματος. Πιο συγκεκριμένα, κανένας από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται ότι συμμετείχε ή ότι είχε εμπλοκή στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.
Εις επίρρωση των λεγομένων μου ήλθε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», της προηγούμενης Πέμπτης με τίτλο: «Στον αέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής» και υπότιτλο: «Μία σοβαρή παράλειψη στην ογκώδη δικογραφία μπορεί να βγάλει άκυρο το κατηγορητήριο». Ακολούθως η εφημερίδα έγραφε: «Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ενδέχεται να βρεθούν οι δικαστές της πολύκροτης υπόθεσης, σχετικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας μιας σημαντικής παράλειψης στην ογκώδη δικογραφία, αφού έχει παραλειφθεί η κατηγορία για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και υπάρχουν μόνο οι κατηγορίες για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης». Εάν καταλάβατε καλά τι λέει, αυτοί οι οποίοι έφτιαξαν το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής με έρευνα πολλών μηνών και  τρόπους διαβλητούς από πάσης απόψεως, αποφάσισαν ότι υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση - φάντασμα, η οποία έχει  διευθυντές, έχει μέλη, έχει εγκλήματα, αλλά δεν έχει συγκροτηθεί ποτέ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια σοβαρή παράλειψη, η οποία έγινε στην ογκώδη δικογραφία από τους αρμόδιους δικαστές ή μήπως μία παράλειψη η οποία υπάρχει για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε υπήρξε συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως;
Πάνω στο θέμα αυτό αξίζει να αναφέρω ότι έγιναν περίπου 200 έρευνες σε σπίτια, σε γραφεία, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έγγραφα, σε τηλεφωνικές συνομιλίες, στα πάντα. Πουθενά δεν υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο ότι συγκροτήθηκε ποτέ εγκληματική οργάνωση. Αυτό δείχνει ότι όλο το κατηγορητήριο εναντίον μας βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφει παρακάτω το ίδιο δημοσίευμα: «Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της εισηγητικής πρότασης του εφέτη εισαγγελέα Ντογιάκου που εν τέλει έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Εφετών, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι βουλευτές της οργάνωσης κατηγορούνται μεν για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένης οπλοκατοχής, αλλά έχει παραλειφθεί στη δίωξη η κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης».
Επαναλαμβάνω, δεν έχει παραλειφθεί! Απλούστατα δεν υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο ούτως ώστε να στοιχειοθετηθεί μία τέτοια κατηγορία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από τους στημένους ψευδομάρτυρες, υπήρξαν καταγγελίες συγκεκριμένες και έγιναν έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία όπου υποτίθεται ότι ευρίσκετο το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Και δεν βρέθηκε τίποτε. Και όχι μόνο δεν βρέθηκε τίποτε, αλλά οι άνθρωποι οι οποίοι διενήργησαν την προανάκριση, λειτουργώντας σαν κοινοί γκάνγκστερ, εξαφάνισαν τις έρευνες αυτές. Συγκεκριμένα έγιναν έρευνες σε δύο μοναστήρια, σε δύο αποθήκες και σε μία κατοικία, χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ανιχνευτές μετάλλων και σκάφτηκαν ακόμα κήποι ολόκληροι για να βρεθούν τα όπλα και δεν βρέθηκε τίποτε.
Παρακάτω τονίζεται: «Αυτή η παράλειψη στα χέρια των έμπειρων συνηγόρων των κατηγορουμένων μπορεί να τινάξει στον αέρα την ακροαματική διαδικασία, βγάζοντας άκυρο το κατηγορητήριο, επισημαίνουν νομικοί κύκλοι που έχουν γνώση της υπόθεσης».  Και τελειώνει το άρθρο γράφοντας: «Δικαιολογημένες λοιπόν οι ενστάσεις και οι επιφυλάξεις σχετικά με τη δομή του κατηγορητηρίου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων αναφορικά με την επιτυχή ή όχι κατάληξη της δίκης σχετικά με την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης».
Είναι λοιπόν σαφές ότι η ώρα της αλήθειας έρχεται. Μέσα από μία δημόσια δίκη θα αναδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της Χρυσής Αυγής. Γιατί, τι άλλο από αθωότητα μπορεί να σημαίνει το γεγονός ότι μας κατηγορούν ότι είμαστε διευθυντές και μέλη εγκληματικής οργανώσεως, αλλά δεν μας κατηγορούν ότι συγκροτήσαμε την εγκληματική οργάνωση; Ποια είναι αυτή τέλος πάντων η εγκληματική οργάνωση; Πότε, πού και από ποιους συνεκροτήθη; Ο νόμος επί του  προκειμένου ζητάει συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία δεν υπάρχουν γιατί δεν υπήρξαν ποτέ κι όλα αυτά είναι προϊόν μιας πολιτικής σκευωρίας και τίποτε άλλο.
Σημεία και τέρατα έγιναν όλους αυτούς τους μήνες εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Εξαφάνισαν έρευνες, είχαμε ομολογημένες πολιτικές παρεμβάσεις, ψευδομάρτυρες σωρεία, δημοσιεύματα τα οποία καταργούσαν το τεκμήριο της αθωότητός μας. Τώρα περιμένουμε μια δίκη. Θα έχουμε τα προβλεπόμενα δικαιώματα κάθε κατηγορουμένου σε ένα κράτος δικαίου; Ίδωμεν. Θα επικρατήσει η δικαιοσύνη ή η πολιτική σκοπιμότητα; Ίδωμεν. Ό,τι και να κάνουν όμως, η Χρυσή Αυγή βαδίζει μπροστά. Δε λυγίζει και αυτό αποδείχθηκε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες μέσα από διωγμούς, χλεύη, απομόνωση και συνωμοσία σιωπής, αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας. Θέλουν όμως την Χρυσή Αυγή στο απόσπασμα, γιατί φοβούνται το μέλλον που έρχεται. Γιατί όπως απέτυχαν οι νεοφιλελεύθεροι καπιταλιστές έτσι όλα δείχνουν ότι θα αποτύχουν και οι νεομπολσεβίκοι της σημερινής καταστάσεως.
Όταν έρθει η αποτυχία και αυτών, τότε έρχεται και η ώρα της Χρυσής Αυγής.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών