Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015

Βρετανός οικονομολόγος προειδοποιεί: Βάστα Γιάνη, γιατί μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Αυτό που λένε όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές παγκοσμίως και παπαγαλίζει συνέχεια ο Βαρουφάκης, επανέλαβε ο βρετανός οικονομολόγος Φιλίπ Λεγκρέν με άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy.

Στην ίδια γραμμή του Κρούγκμαν λοιπόν και κάνοντας μια έκκληση στον Βαρουφάκη, ο Φιλίπ Λεγκρέν στο άρθρο του "Γιατί η Ελλάδα δεν πρέπει να υποχωρήσει στην επιθετικότητα της Γερμανίας" τονίζει κι αυτός πως μετά την αποτυχία του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή. Ο αρθρογράφος επισημαίνει :"Μολονότι η Ελλάδα δεν μπορεί από μόνη της να αλλάξει ολόκληρη τη νομισματική ένωση, θα μπορούσε να δράσει ως καταλύτης της αυξανόμενης πολιτικής αντίδρασης κατά των πολιτικών στασιμότητας της Ευρωζώνης. Στο άμεσο μέλλον, η Ελλάδα θα μπορούσε έστω να σώσει τον εαυτό της, καθώς βρίσκεται αφημένη στα νύχια των πιστωτών της ΕΕ, βαδίζοντας όχι προς την ανάκαμψη, αλλά τη μιζέρια που προκαλεί το βάρος του χρέους."

Το σημαντικό όμως είναι στο κλείσιμο όπου και αυτός λέει χαρακτηριστικά: "το κατεστημένο της ευρωζώνης και μεγάλο μέρος των ΜΜΕ...
θεωρούν ότι είναι τρέλα η αντιπαράθεση της Ελλάδας με τη Γερμανία. Η πραγματική, ωστόσο, τρέλα θα ήταν να ενδώσει η Ελλάδα. Με την πράξη της αυτή η μόνη αντί-Μερκελική δύναμη που θα απόμενε θα ήταν η "νεοναζιστική" Χρυσή Αυγή, που δεν προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στην πολιτική. Όσο η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ακλόνητη -όπως η ευρεία πλειοψηφία των Ελλήνων και πολλοί Ευρωπαίοι την προτρέπουν- μπορεί να επιτύχει μια πιο δίκαιη συμφωνία για τον ελληνικό λαό και, με λίγη τύχη, για την ευρωζώνη".

Τελικά ο Γιάνης δεν... βάστηξε και ο Σύριζα ακολουθεί την ίδια μνημονιακή πολιτική του Σαμαρά. Άρα η άνοδος της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής ασυμβίβαστης δύναμης ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους είναι αναπόφευκτη!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών