Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Θάνατος στους Παιδεραστές και "θάνατος" σε όσους τους υποθάλπουν... - ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Αινείας
"Να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα τον ανώμαλο", "Αν τον είχα μπροστά μου θα τον έπνιγα", "Να τον βάλουν σε κελί και να του κάνουν ότι έκανε και αυτός στα παιδιά", "Να του τα κόψουν από τη ρίζα".
Αυτά και άλλα πολλά "αναχρονιστικά" ακούγονταν από τα στόματα των πολιτών για τον ψυχανώμαλο παιδεραστή που πιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν ασελγήσει σε ένα 13χρονο παιδάκι στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Τα παραπάνω είναι υγιή αντανακλαστικά μιας κοινωνίας που δέχεται ισχυρότατες πιέσεις ώστε να εκφυλιστεί και υπόσχονται με βεβαιότητα ότι....
η Ελλάδα δε θα γίνει ΗΠΑ (που με νόμο των "Δημοκρατικών" του Ομπάμα, που έφερε προς ψήφιση μια "περιούσια", έχουν ονοματίσει την παιδοφιλία "σεξουαλικό προσανατολισμό", ενώ τα ΜΜΕ σφυροκοπούν αλύπητα την κοινή γνώμη για τα"δίκαια αιτήματα" των παιδόφιλων) αλλά ούτε Ολλανδία (που έχει αναγνωρίσει κόμμα παιδόφιλων) και Βρετανία (που διοργανώνει συνέδρια υπέρ των παιδόφιλων και των παιδεραστών).

Αν ωστόσο οι Έλληνες ακολουθήσουν τα ένστικτά τους θα οδηγηθούν μονάχα σε μια ζωτική, για τη Νεολαία και την Ελλάδα, λύση. Μακρυά από τους οπορτουνιστές - ανθρωπιστές της αριστεροδεξιάς θλοκουλτούρας και υποπολιτισμού, που με τη στάση τους υποθάλπτουν και σε ορισμένες περιπτώσεις ανέχονται και ενδεχομένως κινητοποιούν/δημιουργούν τα ανώμαλα στοιχεία ψυχικά διαταραγμένων "ανθρώπων".

Θανατική Ποινή για τους Παιδεραστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών