Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Ο Σύριζα συνεχίζει κατά γράμμα την καταστροφική λαθρομεταναστευτική πολιτική των Σαμαροβενιζέλων

Πολλά. «πικάντικα» και ομολογουμένως ενδιαφέροντα έγιναν γύρω από την απόφαση του Κλαδάρχη Αλλοδαπών να μην συλλαμβάνονται οι λαθρομετανάστες, αλλά να τους αποδίδονται χαρτιά νομιμοποίησης για 7 μήνες και φύλλο πορείας για Αθήνα. Τα ευτράπελα ξεκίνησαν με την απόφαση της ΝΔ να βγάλει σχετικό δελτίο τύπου, συνέχισαν με την συνέντευξη τύπου του Πανούση και «ξέφυγαν» στην κλίμακα τραγελαφικότητας με την παρέμβαση Καμμένου.

Η απόφαση, βεβαίως, ανακλήθηκε και αυτή τη στιγμή οι παρανόμως εισελθόντες στην χώρα μας συλλαμβάνονται, ενώ ο Πανούσης απαίτησε και την παραίτηση των υπευθύνων για αυτήν. Από ότι λένε στη ΝΔ, αδικαιολογήτως εξεμάνη ο Υπουργός διότι ήτο γνώστης αυτής της απόφασης, αλλά επέλεξε την επικοινωνιακή διαχείριση του σκανδάλου, ύστερα από την δημοσιοποίηση της είδησης.

Ποια είναι, λοιπόν, η πραγματικότητα τώρα που η απόφαση έχει ανακληθεί; Ας πάμε την σκέψη μας, τολμηρά, πίσω ακόμα και από την απελευθέρωση, στην Ομόνοια, όλων των λαθρομεταναστών που διαβίωναν στην Αμυγδαλέζα. Ας πάμε την σκέψη μας στην κατάσταση που βίωναν οι Έλληνες πολίτες όταν ήταν κυβέρνηση οι Σαμαροβενιζέλοι, υπό οποιαδήποτε μορφή.

Οι λαθρομετανάστες ήταν και είναι εκατομμύρια, συνωστίζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα, με αποτέλεσμα...
αυξημένη εγκληματικότητα και ραγδαία επιδείνωση της ποιότητας ζωής των άτυχων γηγενών κατοίκων. Οι κινήσεις των Σαμαροβενιζέλων πάνω στο εν λόγω ζήτημα, περιορίστηκαν στη νομοθέτηση του «αντιρατσιστικού» νόμου, που επιτρέπει την ες αεί παραμονή στην Ελλάδα όλων των λαθρομεταναστών, αρκεί να καταγγείλουν – έστω και ψευδώς – έναν Έλληνα ότι τους εξύβρισε.

Ποια η διαφορά αυτής της πολιτικής των Σαμαροβενιζέλων με την πολιτική Σύριζα που απελευθερώνει τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και βγάζει αποφάσεις να μην κρατούνται σε καμία περίπτωση, αλλά να παίρνουν «φύλλο πορείας» για την Αθήνα; Ύστερα από ώριμη σκέψη αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαφορά είναι ίδια με την διαφορά «τρόικα» και «θεσμών», δηλαδή καμία.


Αν υποθέσουμε ότι ένας δουλέμπορος επιθυμεί τα θύματά του να λάβουν χαρτιά παραμονής στην Ελλάδα, τότε αρκεί να τα ενημερώσει για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και να τα συμβουλεύσει να καταγγείλουν με την είσοδό τους έναν συνοριοφύλακα ότι τα «στραβοκοίταξε» με «ρατσιστικό κίνητρο». Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο με την εφαρμογή της προαναφερθείσας αποφάσεως του Κλαδάρχη.

Οπότε ας αφήσουν τους ψευτοτσακωμούς τα ξαδελφάκια του αντεθνισμού, είτε αυτός προσδιορίζεται ως φιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός ή ως μαρξιστικός διεθνισμός. Οι πολιτικές τους είναι ταυτόσημες και μοναδική ελπίδα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που έφεραν στην Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει να υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ».

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ο όρος λαθρομετανάστης είναι ατυχής, διότι υπονοεί ότι υπάρχουν και «νόμιμοι μετανάσται». Στην πραγματικότητα έχουμε εισβολή αφροασιατών στη Χώρα μας και σ΄ όλα τα ευρωπαϊκά κράτη . Η διαφορά με τις παλαιότερες εισβολές-επιδρομές, π.χ. των τουρκομογγόλων, είναι ότι εισβάλλουν άοπλοι και πολλάκις με τα γυναικόπαιδα τους. Το φαινόμενο αυτών των ροών οφείλεται στην μεγάλη αύξηση των πληθυσμών της Ασίας και Αφρικής, οι οποίοι μη δυνάμενοι να παράγουν τα αναγκαία προς το ζην, επιδιώκουν να μετοικίσουν στα κράτη της Ευρώπης και στα υπερπόντια ευρωπαϊκά κράτη ( Αυστραλία, Καναδάς, ΗΠΑ κλπ.) για να επιβιώσουν παρασιτόντας.
    Το « δουλέμπορος» επίσης δεν εκφράζει την πραγματικότητα. Το έγκλημα σε αυτή την περίπτωση έγκειται στην παράνομη, έναντι αμοιβής, μεταφορά των εισβολέων σε ευρωπαϊκό έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών