Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2015

Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΔΕΣ

tsipras-putin_10022015173509

Μέσα στους σχεδόν δύο μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τους Τσιπροκαμμένους, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να στήσουν έναν φοβερό προπαγανδιστικό μηχανισμό (ας είναι καλά τα μυστικά κονδύλια…), που κάνει το μαύρο άσπρο και προσφέρει φρούδες ελπίδες στους Έλληνες. Στο θέμα αυτό έχουν κατά πολύ ξεπεράσει ακόμα και τους «μετρ» του είδους, Σαμαροβενιζέλους!
Ενώ, λοιπόν, από την πρώτη στιγμή η νέα συγκυβέρνηση φρόντισε να αποκαλύψει τις προθέσεις της εις ότι αφορά τις σχέσεις με τη Ρωσία («δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουμε χρήματα από τη Ρωσία», όπως είπε ο Βαρουφάκης), τα παπαγαλάκια επιμένουν να παραμυθιάζουν αγρίως τον ελληνικό λαό, ότι τα πράγματα είναι…
διαφορετικά. Σε κάποιο απ’ αυτά, που κάποτε το είχα σε υπόληψη, διάβασα την εξωφρενική είδηση, ότι ο πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε για την τράπεζα Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS (αληθές) για να χρηματοδοτήσει την… Ελλάδα (παραμύθια της Χαλιμάς) και ότι οι Τσίπρας και Καμμένος πάνε στη Ρωσία στις 9 Μαΐου για να φέρουν τα… λεφτά (κάντε όρεξη).
Η αλήθεια είναι πως οι Τσιπροκαμμένοι είναι αμερικανόπληκτοι και ο μόνος λόγος του ταξιδιού τους στη Μόσχα την 9η Μαΐου θα είναι αφενός για να μοστράρουν με φόντο σημαίες της εποχής του πολέμου (με σφυροδρέπανα) για να δείξουν έτσι την αριστεροφροσύνη τους και αφετέρου να έχουν μια χειραψία με τον πρόεδρο Πούτιν για να κρύψουν τη δουλοφροσύνη τους στους παγκόσμιους αφέντες.
Έλεος πια με τα τιποτένια παπαγαλάκια του διαδικτύου, που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Όχι άλλο κάρβουνο καρβουνιάρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών