Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2015

Ισλαμοποίησης συνέχεια: Μετά το ελευθέρας στους λαθροεισβολείς, έρχεται το τζαμί στο Μοναστηράκι

«Η ελπίδα έρχεται» ήταν το προεκλογικό σύνθημα του Τσίπρα αλλά μετεκλογικά εκείνο που ήρθε είναι η απόφαση απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών. Τα χειρότερα όμως έπονται και σε αυτά συγκαταλέγεται η πρόθεση λειτουργίας τζαμιού στο Μοναστηράκι!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, καθ' υπόδειξη της Άγκυρας οι μουσουλμάνοι βουλευτές του Σύριζα αναμένεται να απαιτήσουν την επαναλειτουργία του τζαμιού Τζισδαράκη ή τζαμί του Κάτω Σιντριβανιού, το οποίο βρίσκεται...
στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Στόχος της Άγκυρας είναι να εδραιωθεί στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα η πεποίθηση πως η Τουρκία ενδιαφέρεται για εκείνους και τους προστατεύει.

Οι προοπτικές άλλωστε για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι θετικότατες, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες παλινωδίες της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν τη λαθρομετανάστευση. Στελέχη της εκδηλώνουν θερμό ενδιαφέρον για τη στέγαση των λαθρομεταναστών, δεν θα δείξουν την ανάλογη «ευαισθησία» για ζητήματα ικανοποίησης των λατρευτικών τους αναγκών;

Ως εκ τούτου, όπως οι φιλελεύθεροι αποφάσισαν την δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό, έτσι και οι μαρξιστές (σε σύμπλευση με το κόμμα Καμμένου) αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για την μετατροπή του χώρου που λειτουργεί σήμερα ως παράρτημα του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης σε τζαμί. Επειδή μάλιστα καθυστερεί η ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό, η «ανάγκη» να τεθεί σε λειτουργία το τζαμί Τζισδαράκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Καθίσταται συνεπώς ξεκάθαρο το γεγονός ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν ακολουθεί τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων μόνο στο οικονομικό πεδίο. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει με την φτηνή και κατάπτυστη δικαιολογία της «ομαλής κοινωνικής ένταξης» των μεταναστών.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (μετά την αποτυχημένη επανάσταση του μητροπολίτη Τρίκης (Τρικάλων) Διονυσίου του φιλοσόφου:

    "Από την άλλη οι Τούρκοι, με φοβερή μανία όρμησαν στο Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, τον γκρέμισαν και τον κατέστρεψαν ολοκληρωτικά, ενώ σκότωσαν τους εκεί Έλληνες μοναχούς!

    Αυτός ήταν ο περίφημος Ναός του Κάστρου, αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο και Βαπτιστή, εκ του οποίου έλαβε το όνομά της και η πόλη των Ιωαννίνων, που την είχε πρωτοκτίσει ο Ιουστινιανός!

    Και εκεί, πάνω στα καταματωμένα θεμέλιά του ιστορικού Ναού μας, ανεγέρθηκε άμεσα, το 1618, το τζαμί του Ασλάν Πασά, ως μνημείο νίκης και συντριβής του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης, ως μνημείο συντριβής του Μητροπολίτου Διονυσίου, ως μνημείο θριάμβου και βαρβαρότητας του Ασλάν Πασά!"



    απόσπασμα από το
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_12.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών